Klima gaz kaçağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan avare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

avare

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
İyi günler 99 cd otomatik vectra aracim var klimasi için aldim ama 2 gün sonra gaz kaçırdı bende kayseride sanayiye gittim kimse yapmak için yanaşmadı en son bi yer buldum kompresörü söktük kecelerini degistirdik azot bastık kaçak gozukmedi yeşil bi sivi bastilar mor ışıkla baktilar rekorlari kontrol ettiler kaçak bulunamadi ama 2 gün içinde yine bitirdi gazı
Kompresör rekorlar sağlamsa klima gazini nerden kacirabilir bi fikri olan var mi kafayi yedirdi bana

O valfe köpük felan sürdü bi kaçak felan gözükmedi

Eğer sistemdeki gaz kaçagı çok yavaşsa neonlada baksa göremezler. Ayrıca bu işlemi zifiri karanlık bir ortamda yapmalılarki az olan kaçağı farkedebilsinler. Sistemde gerçekten kaçak yoksa o zaman kesin valftedir sorun. Çünkü sistemin dışarıya açılan tek noktası orası.

Benim eski aracım b kasada da benzer durum vardı. Kaçağı bulamadılar ve çok pahalı olmayan valfi değiştirerek ben sorunumu gidermistim.

Şu an valf fiyatı ne kadar bilmiyorum ancak hala pahalı değilse değiştirmeyi deneyin.

Tamam tesekkur ederim ilk firsatta degistirecegim bide iceri klima gazi kokusu geliyor içindeki gaz bitene kadar

O zaman sorun başka yerde. Gazın solunması çok zararlı bilginiz olsun. O şekilde kullanmayın klimayı.

Geri