klima kokusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan volkan16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

volkan16

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
haziran ayın da astra h 2012 aracım bakıma girdi ve 2 aydır klimadan koku gelmekte. geçer diye bekledim ancak bir değişiklik olmadı. Servis hemen klima dezenfeksiyonu yapalım diyor ve 80tl istemekte.

benim sorum klima dezenfeksiyon işini biz yapabilirmiyiz. Bu iş için bir çok marka var, sizin kullandığınız veya önerdiğiniz ürün hangisi

haziran ayın da astra h 2012 aracım bakıma girdi ve 2 aydır klimadan koku gelmekte. geçer diye bekledim ancak bir değişiklik olmadı. Servis hemen klima dezenfeksiyonu yapalım diyor ve 80tl istemekte.

benim sorum klima dezenfeksiyon işini biz yapabilirmiyiz. Bu iş için bir çok marka var, sizin kullandığınız veya önerdiğiniz ürün hangisi

Bununla ilgili olarak satılan sprey kutular klima açık ve camlar kapalıyken kapsülü basılı tutup aracın içine bırakıyorsun torpidoda filtrelerin yakın olduğu kısma zannediyorum 10 dakikalık işlemdi. kuzenimin corollada ypamıştık.

Polen filtresi 2 ay önce değişmiştir zaten. Temizleme spreyleriyle dezenfekte ettikten sonra kokunun geçmesi için belli bir zaman beklemeniz gerekiyor. Kullandıkça o koku gidecek.

Yalnız öncelikle klima kullanım alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekiyor. Yoksa ne yaparsanız yapın o kokudan kurtulamazsınız.

Klimayı gideceğiniz yere varıp aracı stop etmeden 5-6 dakika önce kapatmanız gerek. Yani eco moduna alarak fanda çalıştırmaya devam edin. Böylece sistemde soğuk hava kalarak nem, dolayısıyla zamanla koku oluşumu olmaz.

kokuyu engellemek için araçtan ineceğiniz zaman soğuktan tam sıcaga çekip 1 dakika çalıştırırsanız malum kokuyu engellersiniz

Mafra Antibakteriyel Araç Klima Dezenfektanı adlı bir ürün aldım. Deneyip kokuyu bertaraf etmeye çalışcam.
Ancak benim aklıma takılan filitre değişmeden bu koku yoktu. değiştikten sonra başladı ve 2 aydır geçmedi.(klima kullanım alışkanlıkları hep aynı).
Şimdi dediğiniz gibi belirli bir süre fanı çalıştırıyorum ancak koku daha artıyor.

cumartesi günü havalandırmadan içeri sıkılanlardan aldım.uzattım hortumunu içeri bi bastım.sağdan soldan aktı kapının kenarından falan. :) bişiler oldu.şimdi portakal kokuyor ama şu tepesine basılıp koltuğa konan sonra kaçılanlardan deneyeceğim birde :)

klima kokusu şimdilik bitmiş durumda. Dün elime gecen dezenfektanı uyguladım ve klimayı bu sabah kullandım.Özellikle uzun süre fanda çalıştırdım ve koku yok. Sprey biraz parfüm kokuyor ama benim sorunumu yok etti şimdilik.

Geri