kol dayama

kar_beyazı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bende 2008 model 1,3 dizel esentia astra var kol dayaması taktırmayı düşünüyorum ama çok pahalı orjinalı 350 TL verilirmi bilmiyorum ama rahatlık yönünden lazımn diye düşünüyorum arada kaldım.

Peki nasıl monte ediyosunuz bunu? Vidaları fln mı var yoksa yapıştırılıyo mu? Vidaları nası monte ediyosnuz?

illa orjinal olsun istersen git çıkmacılara bir bak önce, yetkiliden parça almak yapacağım en son şey... hatta en son şey bile değil :):)

çağatayın verdiği linkteki kolçak bende de var, fazlasıyla iş görüyor...

oakdarda kullanışlı değil aslında tabi karar senin ayrıca orjinal almaya gerek yok

aynısını ben aldım monte etmeden şöyle bir baktım beğenmeyince arkadaşıma verdim.sebebi arbada eğrelti durdu,hoşuma gitmedi çıkmacıları arada yokluyorum ama biraz zor bulunur sanırım.

Linkteki gibi kolcakları önermiyorum bir arkadasımda var zamanla kendini salıyo bu tarz vidalı kolcaklar alıyorsan orjinal kolcak al.İster yetkili servisten ister cıkmacıdan karar senin

Orjinal almanı tavsiye etmiyorum, çünkü kullanışlı değil. O kadar para vermeye değmez.

Evet o kadar para bana göre de cok ama orjinal kolcagın kullanıslı olmadıgı husus nedir?Bende kol dayama almayı düşünüyorum.

çıkmacılardan nasıl bulacağız ki, nerden denk getireceksin, bilmiyorum kararsızım ama taktırmayı düşünüyorum, biraz şöyle elime para geçince

Geri