koltuk altindaki soketler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkay20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilkay20

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar astra g (2001) on koltuklarin altinda bi tane kutu var ve oraya bagli soketler mevcut. Forumda arastirdigimda airbag le alakali bi sey oldugu soyleniyor. Benimkisinde ise sari renkli soket bosta. Bu soket ve kutu nedir bosta duran soket sorun yaratir mi?

Arkadaslar astra g (2001) on koltuklarin altinda bi tane kutu var ve oraya bagli soketler mevcut. Forumda arastirdigimda airbag le alakali bi sey oldugu soyleniyor. Benimkisinde ise sari renkli soket bosta. Bu soket ve kutu nedir bosta duran soket sorun yaratir mi?

gostergelerde airbag ısıgı falan yanıyomu usta

opsiyonel olabilir koltuk ısıtma vs

Önceki araçlarımdan biri Astra G 99 CD
Airbag arıza ışığı yanıyordu.
Biraz araştırdığımda koltuk altındaki fişi çıkmıştır dediler.
Aynen bahsettiğiniz gibi ben de koltuk altında soket gördüm.
Elektrikçilere gösterdim, iyi bir airbag ustası bulup ona göstermemi tavsiye ettiler.
Bizim buralarda usta bulmak biraz zor olduğu için fazla bişey yapamadım, aracı sattım. :)
Başka bir araç aldım.

Önceki araçlarımdan biri Astra G 99 CD
Airbag arıza ışığı yanıyordu.
Biraz araştırdığımda koltuk altındaki fişi çıkmıştır dediler.
Aynen bahsettiğiniz gibi ben de koltuk altında soket gördüm.
Elektrikçilere gösterdim, iyi bir airbag ustası bulup ona göstermemi tavsiye ettiler.
Bizim buralarda usta bulmak biraz zor olduğu için fazla bişey yapamadım, aracı sattım. :)
Başka bir araç aldım.
Tesekkurler. Airbag calissinda gerisi onemli degil.

Geri