Koltuk süngeri temizliği

kilicokan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhabalar.Benim derdim biraz kötü.Bundan birkaç ay evvel bir arkadaşımın 1 yaşındaki çocuğu biz dışarıda o arabada oynarken maaşallah bir güzel tuvaletini yapıp güzelce sıvamış.Tabi hemen sildik falan biraz koku kalmıştı ama temizliğini yapmıştım.Şimdi yaz gelmesiyle inanılmaz koku yaymaya başladı.Temizlik şirketlerinde ozonlama diye bir şey var onu sordum o daha çok yüzey lekeleriyle ilgiliymiş.Şimdi ben bu koltuğa ne yapıcam bana bir akıl verirseniz sevinirim.Aracım opel astra classic 1.4 sedan 2007.

Teşekkürler.

koltuk arka koltuk ise alt dosemesı kolay sokuluyor genelde. sokup bol su ıle yıkayın. sonra da ıyıce kurutup yerıne koyun.

vanish kosla halı pembe olan iyice köpürtüp silin

En güzeli koltuğu söküp dış kılıfı çıkartıp,süngeri iyice yıkamak...Sıvı tabana iniyor , yüzeysel silme pekte işe yaramıyor...

Bizim eski aracın paspasınada kuru fasulye döklmüştü döşemeye de işlemiş biraz 5-6 defa sildm deterjanlı su ile yavaş yavaş ölyle geçti ama sıcaklarda çok kötü kokoyordu siz en iyisi oto döşemeciye gidip adam akıllı süngeri falan söktürün kuru temzlemede yıkatn anca öyle gider.

ilk arabamız reno 19 a köyden getirdiğimiz süt döküldü döküldüğünü fark ettiğimizde artık çok geçti döküldüğü sene 2002 2003 olsa bi 2-3 sene koktu berbat bişey şu an amcamda ama şimdi koku kalmamış :D (gitmediği oto kuaför vs kalmadı en iyi çözüm parfüm boca etmek)

Bu süt meselesini bende dydum arkadaşlardan birinin arabasına dökülmüş satmak zorunda kalmış adam arabayı.

''arabada oynarken maaşallah bir güzel tuvaletini yapıp güzelce sıvamış.''
Abi lütfen kızmayın ama anlatma tarzınıza sabah sabah acayip güldüm,Allah'ta sizi güldürsün :D

Geri