Koltuk Ve Yer Döşemeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GTi.OnuR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GTi.OnuR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
xxx

Son düzenleme:
Döşeme derken koltuk kılıfı ve paspaslardan mı bahsediyorsun yoksa komple alt tabanda bulunan malzemeyi ve koltukların yüzlerini mi değiştireceksin eğer deri gibi bişi yapacaksan ARTCAR var.
http://www.artcar.com.tr/

İyi bir döşemeci bulabilirisen sana yardımcı olur. Dışarıda satılan halılardan arabanın tabanına göre alıştırarak orjinal halı gibi halı yapar. Güzel birde kumaş beğenirsin birde koltuklarına güzel bir döşeme yapar. Orjinal istiyorsan illa bence yetkili servislere bak. Alabilirsen sadece malzemeyi al sanayide taktırırsın hatta elinden gelirse sende takabilirsin.
İzmirde olsaydın ben sana yardımcı olabilirdim ama malesef İstanbuldasın.

Ahmet Altınçubuk

Serviste orjinal döşeme tipi kılıf varmıdır acaba? Bilginiz varmı_?

Kartal Oto Sanayi'de Aracın Komple Döşemelerini Söküp O Döşemelerini Yıkıyıp Arabayı 2-3 Gün Öyle Bırakıcaz İçide Döşemeler Olmadan Öyle Kokusu Çıkar ...

Serviste satıcaklarını zannetmiyorum kardeşim ki Ahmet'in de dediği gibi satıyolarsa cok saglam rakamlar isterler ama yinede arayıp sor bi bişi kaybetmezsin servise

Aracın Komple Yer Döşemesini Söktük Karşılaştığımız Manzara Fazla İç Açıcı Değildi Neredeyse Her Taraf Su Olmuştu.Hep O Aralardan Yıkarken Su Kaçmış Özellikle Komple Yıkamaya Vermiştik Kışın Onun İçin Kurumamıştı.1 Gün Havalandı O Suları Çıkardık Süngerlerin Üzerinde Olan Islak Kısımları Kestik Şimdi Sorun Kalmadı Yaptıktan 1-2 Gün Sonra Güneşin Altında Gene Beklettik Biraz Şimdi Kokudan Eser Yok 1 Hafta Kullanmasak Bile Arabayı Kötü Kokmuyor.Eskiden 1 Hafta Kullanmasak İçine Binemezdik Kokudan Şimdi Çok Güzel Kokuyu Birde Ön 2 Koltuğun Orjinal Kumaş Koltukların Değiştiricez Onları Nerden Bulabiliriz ?

orjinal kumaşın aynısını bulman biraz şans işi. Benzeyen kumaşlar var. Döşemecileri gezmen gerekiyor. Bulamazsan kılıf diktir. Hem daha ucuz olur hemde bütün koltukların aynı olur. İstersen diktireceğin kılıfta da değişik bir desen secebilirsin.

Ahmet Altınçubuk

Geri