Konsol aydınlatma

bilhan14

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar benim aracımda(corsa c) pioneer teyp takılı ve teybin ışıkları mavi aracınkilerse malum sarı.Önce araç aydınlatmasıyla oynamayı düşündüm ama ışık seviyesinde homojenliği sağlayamayacağımı düşünerek bundan vazgeçtim.Malum ledler mercekli ve ışığı belli bir noktada topluyorlar.Teybin ışıklandırmasıyla oynamak daha mantıklı ve kolay diye düşünüyorum.Ama öncelikle teybin ön panelindeki küçük ledlerden bulmam gerekiyor.Tam bu boyutta ledler satılırmı acaba.

pıoneerin hangi modeli bilemiyorum ama garantisi varsa bitene kadar dokunmama taraftarıyom yada yaptıracaksanız pıoneer servislerinde olma ihtimali var çünkü pıoneerin bildiğim kadarı ile sarı ışıklı modeli var yoksa sonylerdende temin edilebilir ama siz gene servislerden birinede sorabilirsiniz...ayrıntı bilmiyorum ama yapmayı düşünseydim ilk bunları yapardım...başka fikri olan arkadaşlarıda bekleyelim...

Alette garanti yok.Şimdi internetten led firmalarına bakıyorum.İşime yarıyabilecek şeyler çıkıyo gibi karşıma ama teybin kafasını söküp karşılaştırmam lazım.

alpine marka teyiplerde ışıkları aracın konsol aydınlatmasına göre ayarlayabiliyorsun mavi kırmızı mor yeşil sarı falan keşke alpine olsaydı :D

bende 5800 var. 10 farklı aydınlatması var. aracın aydınlatma rengine göre istediğin gibi ayarlayabiliyosun. ekran ve tuş takımını ayrı ayrı ayarlayabiliyosun. 100 kombinasyon yapıyor o da... tavsiye ederim..

Geri