Kontagi açınca 4 lü yaniyor her calistirmamda

alibozdag

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Opel astra h 1.3 dizel 2010 model aracim var yeni aldim fakat her kontagi acmamda 4 lu yaniyor ben kapatana kadar su rekli var her arabayi calistirmamda kontagi cevirdigimde yaniyor bu bir sorunmu arabada olan birseymi kendi acimdan bi sorun gibi geldi cok rahatsiz etmeye basladi beni bu bir sorunsa neyden kaynaklaniyordur yardim ederseniz mutlu olurum.

Opel astra h 1.3 dizel 2010 model aracim var yeni aldim fakat her kontagi acmamda 4 lu yaniyor ben kapatana kadar su rekli var her arabayi calistirmamda kontagi cevirdigimde yaniyor bu bir sorunmu arabada olan birseymi kendi acimdan bi sorun gibi geldi cok rahatsiz etmeye basladi beni bu bir sorunsa neyden kaynaklaniyordur yardim ederseniz mutlu olurum.

Yani saçma gelebilir belki ama hyundai accent aracım da vardı bu sorun. sonradan farkettim kumanda yüzünden oluyordu kumanda butonları basılı kalıyormuş içerde. bi bakın derim tuş basılı kaldığından tekrar tekrar kapıları açıp kilit sesi yapmaz ama dörtlü yaktırabilir.

aracınız hayırlı olsun.. aracın tesistasıyla falan oynanmış olabilir. double teyp, sonradan takılan alarm yada yanlış monte edilen park sensörü. bunlardan kaynaklı olabilir. Kornaya bastığınızda bir tutukluk yapıyor mu yada kornanız çalışıyor mu ? bu araçlarda cim modulu denilen lanet bir parça var ondan da kaynaklı olabilir.

Aracınız hayırlı olsun. Bu durum araba kendini kaza moduna aldığı zaman oluyor. Kaza esnasında airbag patlaması sonrası dörtlüler ve iç aydınlatma yanık kalır. Her marştan önce anahtarı kontağa takıp çevirdiğiniz zaman dörtlüler yanmaya başlar. Cihazla beyne bağlanıp kaza modunun kapatılması gerekli. Bu işlemin ardından bagajda bulunan sigorta kutusu açılmalı ve iki büyük fiş sökülüp takılmalıdır. Geçmiş olsun

Geri