Kontağı çevirince torpido civarından gelen ses (Videolu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mc63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mc63

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://www.youtube.com/watch?v=qIqGUnUDsS4

arkadaşlar kontağı çevirince 10-15 saniye boyunca torpido ile yol bilgisayarı arasında bi yerden gıcırtı geliyor. videosunu yükledim. ara sıra sanayiye gidince bazen nedense ustalar motor kısmını karıştırdıklarından dolayı mıdır nedir kesiliyordu ama bi dahaki tamire gittiğimde yine karıştırılınca kaputun içi yine ses gelmeye başladı bu sorun neden kaynaklanır acaba?

Bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum. Çok sinir bozuyor :(

Allah razı olsun bakalım inşallah yapabilirim

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

emre beyin veridiği konudaki gibi tadilay yapmaya çalıştım. birçok defa tamir ettim fakat artık parça senelerdir sıcak suğuk göre göre iyice zayıfladığından bir yerden yaptın mı diğer yerden kırılıyordu. parçayı tornada yaptırmayı düşünürken bir parçacıda 30 tl ye kapak ve kapak ile motor arasında bağlantı sağlayan parçayı aldım. 4-5 ay oldu takalı sıkıntısız çalışıyor. bence tamirle hiç uğraşmayın ,yapılan işçiliğe deymiyor. parçayı komple değilde sadece kapağı alıp değiştirin.

Hurdacidan mi aldin hocam yoksa yedek parça olarak satılıyor mu? bu bilgiyi vermen çok iyi oldu bu ses çok sinir bozucu inşallah bulabilirim

Hurdacidan mi aldin hocam yoksa yedek parça olarak satılıyor mu? bu bilgiyi vermen çok iyi oldu bu ses çok sinir bozucu inşallah bulabilirim

Parça olrak sıfır Alman gerekir. Ben 30 tl ye almıştım. Hurdacidan aldığın parça yine eski parça olduğundan sıcak soğuk derken sertleşmiş plastik kısa zamanda yine kırılacak. Sıfır almazsan boşuna sök tak yapmış olacaksın bence

Parça olrak sıfır Alman gerekir. Ben 30 tl ye almıştım. Hurdacidan aldığın parça yine eski parça olduğundan sıcak soğuk derken sertleşmiş plastik kısa zamanda yine kırılacak. Sıfır almazsan boşuna sök tak yapmış olacaksın bence

Hocam sıfır acaba satiliyormu diye sordum sıfırı varsa tabiki de sıfır alirim çok sağolun

Sıfır olarak aracın 1 civatası bile satılır.

Yeni bir astra aldim. Spor paket 136 hp dizel. Yorumlariniz nasil aracla ilgili. Ilk defa opelim oldu

Acaba opel yeni modellerde fazla çalışma hatasini düzeltmismidir? BİLGİNİZ VAR MI?

Geri