kontak aydınlatma yapılırmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ede-46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ede-46

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
:rolleyes:selam arkadaslar
uzun suredır forumda gosterge panel renk degıstırılmesını arastırıyorum.opel astra g kasa njoy arabam ıcın ama bunun yanında benım ıcın onemlı olan ve aklımı devamlı mesgul eden konu arabaya bınınce ıc aydınlatma ne kadar yanarsa yansın bazen kontak anahdarını kontaga takmak ıcın ugrasıyorum anladım gostergeler bır turlu degısıyorda pekı ya bız bu kontak cevresı ıcın bır aydınlatma yapamazmıyız.:sorry:veya ıstanbul maltepe cıvarı bunu yapacak bır elektırıkcı tanıdıgı olan varmı.

Bizim astra f lerin orjinal anahtarında ışık var sanırım bunun için kontak etrafınada nasıl birsey olabılır kı hıc görmedım maalesef.

ben chev. captivada görmüştüm kontak çevresinde yeşil ışık yanıyordu yapılabilir demekki

hyundailerde var mesela angel halkası gıbı cakmaklık şeklınde yanıyor olur olmucak bırsey degil bence :)

Kontağın oraya çok küçük led'ler dizilebilir aslında. Hoş durur.. :) Ama kırmızı gibi bi renk olmalı loş olmalı yani beyaz led olursa hoş durmaz...

küçük bir halka ledi kontak çevresine yapıştır iç aydınlatmadan da elektriğini çek oldu bitti

iç aydınlatmadan nasıl alacagız

küçük bir halka ledi kontak çevresine yapıştır iç aydınlatmadan da elektriğini çek oldu bitti

nasıl alacagız ve nereden bilgide verebilirseniz seviniriz.

iç aydınlatma lambasının ordan döşemenin içinden + getir şaseyi her yerden alırsın.

switch de tek kutup vardır o da muhtemelen + dır.

Geri