Köpeğe çarptım alttan antifiriz damlatıyor

Muhammed

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bugün yolda seyir halinde iken önüme birden köpek atladı. Allahtan yavaş gidiyordum ama çarpmaktan kurtulamadım. Eve yetiştiğimde alttan antifiriz damlattığını farkettim arabayı söndürdüm kısa süre içinde damlama kesildi.. Sonra belli bir zaman sonra arabayı tekrar çalıştırdım tekrar damlatmaya başladı sizce sıkıntı nedir.. Çok ta hızlı vurmadım.. Sürat 40 lar da idi. Arabam opel astra h..

radyator catlamistir...degismesi gerekir muhtemelen

40 az bir hız değil çarpışma testleri 50 km ile yapılıyor.muhtemelen radyatör delinmiş geçmiş olsun

Radyatörün tamir edilme durumu olmaz mı

Radyatörün tamir edilme durumu olmaz mı

boşa masraf edip riske girmeyin. yüksek sıcaklık ve basınçta çalıştığı için uzun ömürlü olmaz olmadık bir yerde conta yakıtırır...

boşa masraf edip riske girmeyin. yüksek sıcaklık ve basınçta çalıştığı için uzun ömürlü olmaz olmadık bir yerde conta yakıtırır...

Bugün sanayiye götürdüm çok az bir sızıntı var dedi.. Radyotörde ki sızıntıyı tıkayan ilaç var onu soğutma suyuna ekledi yarım saat geçti su artık damlamaz oldu.. Sizce bu yeterli olur mu?

Bugün sanayiye götürdüm çok az bir sızıntı var dedi.. Radyotörde ki sızıntıyı tıkayan ilaç var onu soğutma suyuna ekledi yarım saat geçti su artık damlamaz oldu.. Sizce bu yeterli olur mu?

deneyin yazın kendini belli eder yaylada dağda bayırda...

Geri