Köpek Isırması-Tırnaklaması Çizik

Cyber_Nuri

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Geçen gün köpekler yanımdan koşuyodu zarar vermiyim diye ağır giderken bi ses duydum ve böyle birşeyle karşılaştım.

Bunu nasıl halledebilirim ?

Bırak öylece kalsın nazarlık olsun derim. Üzerine boya yapılmadan düzelecek gibi değil.

Ben de sizi ısırdı zannettim (: Geçmiş olsun, bence sadece rötuş yapmanız yeterli olacaktır..

benim tamponuda ne ara kemirdilerse kemirmişler öylece duruyor benimkide

Hakikaten köpeğin insanı ısırması durumu sandım, benim köpeğim de ayakkabı ısırırdı, bu köpek level atlamış araba ısırıyor :D

Mini onarımdan hallettirin. Orjinal gibi olur gene.

S4 Mini'den Tapatalk ile Gönderildi.

internette fenomen dahi olmuş bir köpek var,karşıda galata kulesinin etrafındaki köpeklerin reisi namıdeğer ''Taşkafa''
turisti sömürmeyi çok iyi bilir,kimden yemek çıkar iyi bilir,kendi aralarındaki kavgayı tek ''hav''la sona erdirir,ve bu şekilde uyur...

Heyvanımızın en büyük özelliği siyah arabalara olan zaafı..Kaç arabayı gözümün önünde ısırdı,benimki dahil,öyle seninki gibi değil,benim çamurluğumu deşti,,ve en son siyah bir laguna nın arka tamponunu yerinden söktü aldı. :)

tee :) bu videoyuda kim çekmiş bilmem ?itimiz burada...en son 200sekiz de muhattap oluyorduk umarım yaşıyordur...

http://www.youtube.com/watch?v=f85yNYo2Pgw&list=FL9oU1W4pCIfcRpZvtBoXKbw

internette fenomen dahi olmuş bir köpek var,karşıda galata kulesinin etrafındaki köpeklerin reisi namıdeğer ''Taşkafa''
turisti sömürmeyi çok iyi bilir,kimden yemek çıkar iyi bilir,kendi aralarındaki kavgayı tek ''hav''la sona erdirir,ve bu şekilde uyur...

Heyvanımızın en büyük özelliği siyah arabalara olan zaafı..Kaç arabayı gözümün önünde ısırdı,benimki dahil,öyle seninki gibi değil,benim çamurluğumu deşti,,ve en son siyah bir laguna nın arka tamponunu yerinden söktü aldı. :)

tee :) bu videoyuda kim çekmiş bilmem ?itimiz burada...en son 200sekiz de muhattap oluyorduk umarım yaşıyordur...

http://www.youtube.com/watch?v=f85yNYo2Pgw&list=FL9oU1W4pCIfcRpZvtBoXKbw

Bu köpeği ben de hatırladım :maden: ama bu kadar meşhur oldugunu bılmıyordum :D

Soruna gelince. Rötüş yapın üstüne vernik su zımparası ile zımparalayıp cila vurdunuz mu eskisi gibi olur yalnız eliniz yatkınsa :rakir:

Aracınızı ısıran köpek ve vidyoda ki köpek,nasıl bi köpektir ya anlamış değilim :D Bide afyonun ankara girişindeki meşhur itleri var,sabaha karşı 5 civarı ordalar,50 km hıza çıkabiliyorlar,ısırma faaliyetleri yok :D

Muhtemelen tasma çizmiş sizin aracı.

Geri