köpük yapan basınçlı el pompası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emrah64

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
i.hizliresim.com
merhaba arkadaslar arac yıkamak icin kullanacagım köpük cıkaran bir pompa arıyorum kullanan arkadaslarımız varsa yardımcı olabilirler mi şöyle bir ürün var ama pek kullanıslı gibi gelmedi ilk iki videodaki sanırım makina ile yapıyor köpügü ücüncü videodaki işimi görür mü acaba ya da başka tavsiyeleriniz var mı
http://www.passatturkiye.com/havadan-sudan/7814-arac-yikama-kopuk-pompasi.html

Ynt: köpük yapan basınçlı el pompası

Haydi Baklaım YAz Geldikçe ևeyizlerdeki Eksiklerde Tamamlanmaya Başladı  okkk

mrt54 link' Alıntı:
Haydi Baklaım YAz Geldikçe ևeyizlerdeki Eksiklerde Tamamlanmaya Başladı  okkk
aynen murat srp den sonra o cilayida alcam kil falan derken kopuk pompasida alayim yaza eksigimiz kalmasin dimi :)

Emrah64 link' Alıntı:
aynen murat srp den sonra o cilayida alcam kil falan derken kopuk pompasida alayim yaza eksigimiz kalmasin dimi :)

Ben aldim o ciladan :)

mrt54 link' Alıntı:
Ben aldim o ciladan :)
murat saman altından su yürütüyormuşsunda haberimiz yokmuş:)ben tereddüt etmiştim alayımmı almayayımmı diye sen alırken banada gaz verseydin simdiye almıstım :) neyse hayırlı olsun deneme fırsatı buldun mu ürünü nasıl birde Autoglym UDS dimi yanlıs almayayım

İlk iki videodak aparat faoam lance, köpük kıvamı doğrudan kullanılan şampuan ile alakalı.

El pompası ise bence pek verimli olmaz, kendi modifiye ettiğim büyük küçük 3 adet pompa var. Güzel de köpük elde ediyorum fakat aracı komple köpükleyene kadar ilk başladığım noktalar kuruyor ve amacının dışına çıkıyor köpük. Bence çift kova ile yıkayın.

NumberZOne link' Alıntı:
İlk iki videodak aparat faoam lance, köpük kıvamı doğrudan kullanılan şampuan ile alakalı.

El pompası ise bence pek verimli olmaz, kendi modifiye ettiğim büyük küçük 3 adet pompa var. Güzel de köpük elde ediyorum fakat aracı komple köpükleyene kadar ilk başladığım noktalar kuruyor ve amacının dışına çıkıyor köpük. Bence çift kova ile yıkayın.
bende vazgectim de cift kova olayi nasil ben hep tek kovayla yikiyorum

Hz.Gugıl' da "çift kova araç yıkama" diye aratın bir çok sonuç çıkıyor, inceleyin daha faydalı olur benim anlatmamdan. Ana mantığı eldiven üzerinde biriken aracı çizecek materyalleri ayıklayarak aracı yıkamak.

Geri