Kormoran 215/50 R17 95W XL Ultra High Performance Yaz lastiği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hrnblt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hrnblt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba herkese ;

Kormoran 215/50 R17 95W XL Ultra High Performance Yaz lastiği j kasa opel için önerirmisiniz yada sizler hangi lastik leri kullaıyorsunuz teşekkürler herkese

Kormoranin yıllar önce kış lastiği ni kullanmıştım. Yaz lastiğini bilmiyorum. Önerim ucuz diye almayın. Ben zamanında ucuz diye BF-goodrih ( yanlış yazmış da olabilirim) aldım . İnanın çok kaza atlattım . Lastik yeni ya firen yaparım durmaz . Hafif bir soğuk havada sürüklenir . Sürekli patinaj yapar. Lastiklerden olabileceğini hiç düşünmedim. En sonun da tamirci bir arkadaşım söktü lastikleri, dükkanında duran çok eski Lassa lastik taktı. Lastik te diş felan da yoktu doğru düzgün. O lastik bile benim aldığım lastikten çok daha iyi idi. Sonra kaliteden ödün verilmeyeceğini anladım. 500 TL fazla ver iyi lastik al ..

Şahsen konu lastikler olunca biraz bütçemi zorlarım...Açıkçası benim tercihim goodyear oluyor...Sattığım aracımın üzerindede vardı şuanki aracımada aldım..GoodYear 215/50 R17 Efficientgrip performans lastiklerini kullanıyorum..Ses + Islak zemin ve yere tutunma+Yakıt değerleri gayet iyi..Tavsiye ederim..

• Beğen
Tepkiler: hrnblt
Geri