krom egoz ucu parlatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emrah64

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
i.hizliresim.com
merhaba arkadaşlar araçlarımızı her yıkamamızda suyun yarattığı krec gerekse cevre şartlarına baglı araçlarımızın krom egzoz ucu zamanla oksitlenip matlaşıyor bilmiyorum herkez bu kadar ince ayrıntıyı düsünüyormu ve ben biraz takıntılı biriyim :) egzoz ucunu parlatıyormusunuz ya da parlatmak için ne kullanıyorsunuz ben erdem boyada şöyle bir ürün buldum ne dersiniz ya da bu ürüne gerek yok kendi yöntemlerinizi ilede parlatabilirsiniz diyen arkadaşlarımız var mı saygılar
http://www.sanalpazar.com/Meguiars-Nxt-Generation-Metal-Polish-Metal-Parlatici__isp7063298

Ynt: krom egoz ucu parlatma

Ben, egzos ve (cam çıtaları hariç) diğer kromajlar için SONAX'ın krom parlatıcısını kullanıyorum. Bilhassa egzos üzerindeki etkisi son derece başarılı, tavsiye ederim.

kavil var pirinç ,krom ,paslanmaz çeliği ayna gibi yapar.

REC link' Alıntı:
Ben, egzos ve (cam çıtaları hariç) diğer kromajlar için SONAX'ın krom parlatıcısını kullanıyorum. Bilhassa egzos üzerindeki etkisi son derece başarılı, tavsiye ederim.

cam çıtaları için önerin nedir kardeşim? :)

wd40?

ozgun88 link' Alıntı:
cam çıtaları için önerin nedir kardeşim? :)

wd40?

Sadece nemli bez :) Cam çıtaları biraz nazlı, aslında kaliteli ürünler zarar vermez ama ben sürmezdim. Kendi kendine bile deforme oluyor :(

ulas79 link' Alıntı:
Ula
ulas79 link' Alıntı:
Ulaş Hocam kavil dedin kolej anılarımı canlandırdın :) Boru trampet takımında olduğumdan her milli bayramdan önceki gece, gece yarılarına kadar hummalı bir şekilde trampetlerimizi kavillerdik :) Gerçekten çok işe yarar :)

Emrah64 link' Alıntı:
merhaba arkadaşlar araçlarımızı her yıkamamızda suyun yarattığı krec gerekse cevre şartlarına baglı araçlarımızın krom egzoz ucu zamanla oksitlenip matlaşıyor bilmiyorum herkez bu kadar ince ayrıntıyı düsünüyormu ve ben biraz takıntılı biriyim :) egzoz ucunu parlatıyormusunuz ya da parlatmak için ne kullanıyorsunuz ben erdem boyada şöyle bir ürün buldum ne dersiniz ya da bu ürüne gerek yok kendi yöntemlerinizi ilede parlatabilirsiniz diyen arkadaşlarımız var mı saygılar
http://www.sanalpazar.com/Meguiars-Nxt-Generation-Metal-Polish-Metal-Parlatici__isp7063298
Ben bu ürünü kullanıyorum.tavsiye ederim etkili bir ürün egzoz da cam çıtalarında ve krom panjur da parlaklığı görebiliyorsunuz uyguladıktan sonra farkettiriyor.

Geri