kumandadan cam acilma islevi var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iurista
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iurista

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar bugun basima ilginc bir olay geldi.. arabayi yikiyordum camlari sungerle sildim( camlar kapali idi :) egildim hortumu alip su tutacaktim ki dort camin da acik oldugunu gordum az kalsin suyu iceriye boca edecektim.. neyse acaba egilirken cebimde basili falan mi kaldi da o mu acti dedim.. aracim 1.4 enjoy plus.. 2012 sizin de basiniza geldi mi?

Ynt: kumandadan cam acilma islevi var mi?

Kumandadan kapı açma tuşuna basılı tutmanız durumunda aracınızın camlarını açmak mümkün.  :)
Hatta bu cam açma özelliğinde üç kademe mevcut. Bu üç kademe ile camlarımızı az, yarım ve tam olarak açabiliyoruz.  :)

Bende bir sabah garaja indiğimde dört camıda ilk kademede açık bulmuştum. Neyseki kumanda çok basılı kalmamış. Yoksa sabaha kadar bizim kediler arabanın içini işgal edecekti.  002tuhaff

MeRt link' Alıntı:
Kumandadan kapı açma tuşuna basılı tutmanız durumunda aracınızın camlarını açmak mümkün.  :)
Hatta bu cam açma özelliğinde üç kademe mevcut. Bu üç kademe ile camlarımızı az, yarım ve tam olarak açabiliyoruz.  :)

Bende bir sabah garaja indiğimde dört camıda ilk kademede açık bulmuştum. Neyseki kumanda çok basılı kalmamış. Yoksa sabaha kadar bizim kediler arabanın içini işgal edecekti.  002tuhaff
Cok iyiymis... peki kapanma huyu var mi :)
Bu arada cevabiniz tesekkurler..

iurista link' Alıntı:
Cok iyiymis... peki kapanma huyu var mi :)

kilitleme tuşuna uzun basınca da kapanma huyu devreye giriyor ve camlar kapanmaya başlıyor :)

şey gibi hissediyorum güç kalkanları devrede araç kendini kapatıyor :D

Ynt: Ynt: Ynt: kumandadan cam acilma islevi var mi?

MeRt link' Alıntı:
Kumandadan kapı açma tuşuna basılı tutmanız durumunda aracınızın camlarını açmak mümkün.  :)
Hatta bu cam açma özelliğinde üç kademe mevcut. Bu üç kademe ile camlarımızı az, yarım ve tam olarak açabiliyoruz.  :)

Bende bir sabah garaja indiğimde dört camıda ilk kademede açık bulmuştum. Neyseki kumanda çok basılı kalmamış. Yoksa sabaha kadar bizim kediler arabanın içini işgal edecekti.  002tuhaff
Mert kademeleri biz mi ayarliyoruz? Ben nerde birakirsam orda duruyor yada kapanirken nerde birakirsam orada kaliyor?

Aydn link' Alıntı:
Mert kademeleri biz mi ayarliyoruz? Ben nerde birakirsam orda duruyor yada kapanirken nerde birakirsam orada kaliyor?
Nerde dugmeyi birakirsan orda durur.
Haa direk kapanip acilsin dersen.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-opel-astra-j-2013-cam-4lu-kaldirma-kapama-modul-155428517/detay

bende açılmıyo edişın diye mi :D

B֜LENT link' Alıntı:
Bülentcim bu zımbırtı arıza ışığı yakar mı?  011zaa 011zaa 011zaa

Geri