Kuzey Irak Operasyonu BAŞLADI!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KentucKy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Operasyon bu gece başlamış.Allah sonumuzu hayır etsin ama aylarca oyalandık operasyon yapacağız diye Amerika bizi oyaladı uyuttu eğer o dağlarda pkk kaldıysada artık bu onların salaklığı sanırım ırak ın içlerine yada başka yerlere kaçmışlardır sembolik bi kaç it bırakmışlardır arkalarında.Bize onların leşi yetmez TOPUNUN LEŞİ LAZIM!!!Umarım tek bir MEHMETÇİK İN BİLE BURNU KANAMADAN EN FAZLA LEŞLE BU OPERASYON BİTER VE ORADA KALICI OLURUZ!!!

+ "eve dönüş yasası" düşünenlere yazıklar olsun!!!o leşlerin evi burası değilki geri dönsünler.YA ÖLECEKLER YA CEZALARINI ÇEKECEKLER HAPİSTE!!!

operasyon yaptılar alkış, caydırıcı yasa çıkardılar beğenmedim yerin dibine mi ??
operasyonlar kararlılıkla devam edecekmiş Allah Türk ordusunun yar ve yardımcısı olsun ...

Bende şimdi izledim haberlerde hadi hayırlısı olsun inş kayıpsız biçimde şu pisliklerin kökü kazınır..dün haberlerde hükümetin eve dönüş yasasından yararlanmak isteyen soysuzlara ev ve işyeri imkanı vereceğini duydum şok oldum..ülkende bu kadar işsiz evsiz insan varken sen nasıl o soysuzlara böyle imkan veriyorsun...

Bende şimdi izledim haberlerde hadi hayırlısı olsun inş kayıpsız biçimde şu pisliklerin kökü kazınır..dün haberlerde hükümetin eve dönüş yasasından yararlanmak isteyen soysuzlara ev ve işyeri imkanı vereceğini duydum şok oldum..ülkende bu kadar işsiz evsiz insan varken sen nasıl o soysuzlara böyle imkan veriyorsun...
:good: :good: :alkis:

Bizim tek suçumuz vatanımızı sevmek!!!

ewet operasyon başladı. haberlere göre büyük bi liderlerinden biri gebermiş. işin ilginç tarafıda bizimle birlikte aynı saatte İRANında bombalaması. yani iran ile aynı hareket edildi. umarım hepsi geberir

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7876902.asp?gid=180&sz=27164

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=8099&p=1&rid=2
http://www.milliyet.com.tr/2007/12/16/son/songal201.asp
Bu yiğitlere , kahramanlara,efelere bu Mehmet çiğe kurşun atan eller kurusun. Düşünün şu anda yaşadığı şarları Sıcak yemek yok Postallar kar suyunu çekmiş ayaklar su için de ısı eksilerde hareket etmesse parmaklar donacak. Banyo yok.Doğru dürüst tuvalet ihtiyacı bile yok. Kele koltukta vatan savunmasında terörüst peşinde ama can derdi yok. Ne şehidinin nede gazisinin bunların hiç birinin HAKKI ÖDENMEZ. ALLAH HEPSİNİ AİLESİNE VE SEVDİKLERİNE KAVUŞTURSUN.:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Son düzenleme:
ne gerek var böyle şeylere anlamadım eve dönüş yasasını çıkardık işte gelip teslim olsalardı keşke bizim ödececegimiz vergi çok yer yatarlardı..

nasılsa daha sonra giderlerdi kamplarına gerçi 200 kişinin üztünde bi dönüş yapan var ama daha fazla olsaydı diyorum..

yazık çok yazıkk..

Geri