Laguna 2.0 RXT almalımıyım

bedevi1903

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
araç full olanlardan lacivert renk
sadece cam ısıtma ve 16 inç jant yok (15 inç) var
full donanımlı
1999 model
sol ön sol arkA çamurlukta boya var
BRC tüp var
200.000 km de
tanıdıkta triger baskı değişeli 2000 km olmadı
kapı fitillerini kople değiştirdi

fiyat 13.000 son fiyat

sizce almalımıyım

(dAHA ÖNCE CORSA B VARDI 2000 MODEL 11.500 SATTIM )

Bir baktır, mekanik olarak da sorun çıkmazsa ve yedek parça problemi yoksa al derim. Ankara'da bir arkadaşımın ablasında vardı (kendisi de eski sıkı bir Astra F'cidir), özellikle uzun yoldaki gidişini ve performansını anlata anlata bitiremiyordu.

kardeş ben konu açmıştım eski tarihli baya bi incele istersen..

bizim arkadaşda vardı 96 model 115 lik versiyonu idi galiba parçalarının pahalı olduğundan veryansın ederdii

Bende laguna 2 ye niyetliyim ama her kafadan ses çıkıyor, bir türlü karar veremedim.Laguna 1 konforlu bir araçtır ama parçalarının nispeten pahalı olduğu söyleniyor.Gerçi ben vectrayı almadan öncede öyle söylüyorlardı ama vectranın parçaları bence çok hesaplı...

bence al mekanik olarak kolay kolay sorun çıkarmaz nitekim volvo motordur kendileri reno dgl bu motor s60t4 lerdede bulunmakta lpg yok ise çok fazla yakar ama şöyle diim en iyi giden laguna budur(2.0t modelleri harici)donanımı gerçelten o yıllara göre çok iyidir parça sıkıntısı bulmada sorun yaşamassın ama pahalıdır 200000 bin km oldgna bakma hala daha çok can yakar trafikte elektronik sorun çıkarır bunlarda daha çok benden böle:D

aracı almadan bi kompresor ölçerim heralde 200.000de yiğenimde de aynısından var beni en çok düşündüren motor ne kadar daha gider 300.000 bulmaz heralde
bakınca araçta her özellik var çalışmayan elk donanımı yok
2 parça boya var bu yaşta araba için çok temiz (200.000 km yapmış )
alınca direksiyon ya çıkma alıp yada kaptırsam içi tertemiz

Geri