Lambo door

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sun tzu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

sun tzu

Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar Corsa C 1.7 Tdi aracim var, 3 kapı oldugu ıcın lambo door uygulamasi yapıcam nette bulamadim ve kendım 3d cizdim fakat olculer fantazi oldu yani deneme yanılma yoluyla atolyede kendim yapıcam ...

Benim gibi dusunup daha once deneyen yada yapmıs bır arkadasım varmı?

kardes benim bildigim hazir alip taktiriyorsun.fuarlarda satiliyo .ama sen kendin boyle bisey yapabiloyosan ve de corsaya olursa bende senden alirim bitane.antalya expo da fuar dakinin fiyati birbucuk liraydi.

sahibindendede var açıkçası

istanbuldan biri var benım msn listemde var dilersenızz veirrim ama uzun zmandır ofline.. o ithal ediyordu.. menteseleri ORJİNAL LSD nin 750 ytl diyordu..

internetten 600-1000 tl arası bulabilirsin orjinalliğine bişey diyemem bende de 1994 corsa gsı var bende bi ara düşündüm ama şimdilik bekliyorum.

Normal kapilari LSD yapabilirsiniz. Menteseleri degistirmeniz ve 2 adet kapi agirligini kaldircak amortisor bulmaniz yeterli...

bunun için kitler var.herkes kafasına göre diyor 500 750 geneli aynı mal.işin asıl sahipleri yurtdışında.orjinal olanlarda onlar zaten.4000tl civarında bir paradan bahsediliyor.buradaki setlerde kullanılabilir ancak amortisöre çook dikkat et.çok kaliteli olsun.en son araştırdığımda 2 amortisörlü kit yapıyolardı galiba.yani sağlam olsun yoksa kapı düşerde Allah korusun

Geri