Lancia Delta(forumdonanımhaber çılgınlığı:))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan albertxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

albertxx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Konuları geziyordum orda bu arabadan gerçekten herkes 1 kere bahsetmiş gibi.O kadar övüyorlar ki yok c sınıfının üstünde şu bu diye kullanan yorum yapabilicek var mı ? Fiat'ın arabası tipine baktım kendi açımdan arkası iğrenç önü güzel ama.Bilen gören duyan fikri olan ???

Ynt: Lancia Delta(forumdonanımhaber çılgınlığı:))

Kullandım biraz hiç öyle abartılacak bir durum göremedim.

O kadar sert lakırtılı bir araba görmedim :) italyanların tofaşı!

Alla alla millet neden övüyor bu kadar anlamadım gitti.Birde fiyatıda o kadar ucuz değil.

Milletin canı sıkılmış. Ona gelene kadar ne arabalar var piyasada. ((:

albertxx link' Alıntı:
Alla alla millet neden övüyor bu kadar anlamadım gitti.Birde fiyatıda o kadar ucuz değil.

Donanimhaberde hep overlerde almaya gelince kimse yuzune bakmaz.  Abarti sadece. Ovenlerin ehliyeti var mi o bile supheli

:)

Laf ola beri gele.

Mesela şu ankette mazda 3 türkiyede toplasan 100 tane olmıyıcak arabayı nerelere getirdiler :) Buda neden övülüyor hadi mazda yıllardır biliniyor iyi arabada lancia nedir ya :D

albertxx link' Alıntı:
...O kadar övüyorlar ki yok c sınıfının üstünde şu bu diye ...

C sınıfının üstündeyse D sınıfıdır abicim abartacak bir şey yok. Linea da aynı İtalyanların D sınıfı aracı  ;)

Benim patronumda var bu araçtan otomatik vites.Defalarca kullandım aracı şöyle diyeyim aracın otomatik vitesi berbat vites geçişlerinde koltuğunuzdan hareket ediyorsunuz neredeyse.Yakıt tasarrufu için olduğunu söylüyorlar fakat bana hiç inandırıcı gelmedi vites aralarında böyle bir boşluk yaşamak bence saçmalık ve başarısızlık diye düşünüyorum.Aracın konsolu fiat bravonun aynısı diyebilirim göstergeler falan aynı.İç mekan olarak geniş bir araç arka koltuklarda ileri geri hareket özelliği var diz mesafesi baya bir genişliyor geriye çekildiğinde.Arabanın içinde değilde motorun üstünde gidiyormuşcasına içeri ses alıyor.Dış görünüş olarak güzel görünsede o kadar atılıp tutulacak bir araç değil bence.

Geri