merhaba arkadaşlar,arabamı alalı 1.5 ay oldu aracım 1.4 sport actıve select beyaz.bu mesajımı atmamın nedeni lastik hava abasıncıyla ilgili.size şöyle anlatayım.aracımı aldıktan 15 gün sonra bir benzinciye girip hava basıncını kontürol etmek istedim ve bi baktım lastiklarin basıncı sırayla 16-18-14-17.gösteriyor,bende hemen hepsini 32 ye tamamladım.yanlız araba bundan sonra çok sertleşti ve küçücük çukurlarda bile zıplamaya başladım,ama bu opelin özelliğidir diyerekten aynen devam ettim.bugünde aynı benzinciye gidipi basıncı kontürol edeyim dedim.bu arada eski makinayıda değiştirmişler.konturol ettim bide ne göreyim.4 lastiğinde hava basıncı 48..şok oldum!hemen hepsini 32'ye aldım sonra ne olur ne olmaz diye hemen başka benzincideki hava basıncındada konturol ettirdim aynı idi.şimid beni bir endişe sardı arkadaşlar aracım zarar görmüşmüdür lastikler zarar görmüşmüdürine yapmalıyım konturol ettirmelimiyim,birşey olmuş mu olmamış mı.lütfen arkadaşlar bana yardım edin ne yapmalıyım....????