Lastik karşilaştirma tablosu olan ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozgurruh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ozgurruh

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba,
Geçenlerde Lastiklerin karşılaştırmasını gösteren bir tablo bulmuştum netten ama şimdi bulamıyorum. Şayet bulursanız şöyle (resimli şekilde)buraya koyarmısınız? İşte yazlık lastikleri karşılaştırmış; kızaklama yok tutuş, ses, radyal dönme, fiyat... hep mukayese etmiş. :confused:
Teşekkürler.

www.adac.de

ordan test

oradan reinfest mi ne öle bişey lastik testlerine girmiş olursunuz.

en güncel testi 195/65/15 2011 ebadında yapmıslar

bridgestone ecopia ep 150 lastigi aldıgı notlardan dolayı hosunuza gidecektir ama bosa heveslenmeyin Türkiye ye gelmeyecekmiş :S

direkt link:
http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/default.aspx

Son düzenleme:
Burada yine alınabilirlik olarak mişel görünüyor ama bizim yollara göre düşününce onyüzmilyoncuk baloncuk reklamını hatırlıyorum...

Burada yine alınabilirlik olarak mişel görünüyor ama bizim yollara göre düşününce onyüzmilyoncuk baloncuk reklamını hatırlıyorum...
doğru listeye baktığınıza eminmisiniz zira bahsettiğiniz lastik 8.sırada

doğru listeye baktığınıza eminmisiniz zira bahsettiğiniz lastik 8.sırada

Evet bende o listeye baktım ama alınabilirlikten kastım piyasada bulunma ve fiyat bakımından. Yoksa tabii ilk sıralar daha alınası :)

195/65/15 ebat ında

Bridgestone Ecopia EP 150
Nokian V
Continental ContiPremium Contact 2
Dunlop SP Sport Fastresponse

listede geçer not alan ve tanıdık marka olan 4 lastigi sıraladım

*ilk bridgestone u aradım Türkiyede yok,
*nokian ı aradım dogru düzgün bayisi yok olan yerin biri 130 diyor elimde yok getircem diyor digeri 170tl diyor bir digeri nokian Türkiye distribitörü 7 aydır ithalat yapmıyor diyor bende vazgeçtim
*sonra conti premium contact 2 yi aradım bu ebatta genelde conti nin ucuz serileri var bayilerde hep eco verelim eco verelim diye tutturuyorlar, yaklaşık yarım gün gezdim sonunda premium u buldum 145tl ye aldım

fazla test etme şansım olmadı tamamen adac 'a güvenip aldım. taktıgım arac Logan MCV

Teşekkürler :)

Michelin energy ve peşinden aynı ebatta Conti premium contact2 kullanan birisi olarak kesinlikle conti diyorum.Michelinin çok az konforlu olduğunuda belirteyim ancak yol tutuşta ve frenlemede(ıslak-kuru) cidden çok fark var.Bunu hızlı girdiğiniz kavşaklarda daha iyi hissediyorsunuz...

Michelin energy lastiklerden Pirelli P6'ya geçiş yaptım, sadece şunu söyleyebilirim:
p i ş m a n ı m.

Geri