Lastik,kauçuk paspas kullananlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aKSeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aKSeL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Corsa C aracımızda halı paspas mevcut.Malum kış dolayısıyla halı paspaslar ıslanıyor koku yapıyor leş gibi oldu çamurdan falan...
Aracında nette en çok karşılaştığım
Pufi Opel Corsa C KASA Özel Kesim Paspas Seti yada benzeri kauçuk paspas seti kullanan var mı? Ne önerirsiniz hesaplı ve kullanışlı olarak?
Teşekkürler..

önce bim den 15-20 tl ye aldım 1 ay yağmurda balkonda beklettim plastik kokusu geçmedi.
sonra bi özel servisten denk geldi aksesuarcılarda da bulunan corsa paspas seti aldım 50-60 tl gibi fiyatı vardı galiba.
çok memnunum arabayı yıkarken yıka, kuruyunca yeni gibi..

bende 50 tl ye hem halkı hem lastık içi degişen paspas aldım çok memnunum koku vs de hiç olmuyor

Bbotm90b102436.jpg

http://www.karabam.com/resim_goster.php?pid=13043&title=

Son düzenleme:
Bende bir sitede halı paspas aldım onları kullanıyorum yazın arabanın orijinal paspaslarını kışın yeni paspasları her iki paspas takımımda halı lastik veya kaucuk arabaya yakışmıyor ya o tür paspaslar kar ve buzun erimesi ile hep arac ıslaktır halı paspasları arabayı yıkatırken onlarıda yıkatıyorum yıkama işini çuma akşam yaparım genelde ç.tesi pazarda aracı kullanmadığımdan pazartesi işe giderken alırım kurumuşta oluyor

Halı paspas sıkıntı..Bi Lastik paspas alayım bidaha kullanmam bile...Tozuyla ıslağıyla uğraşılmıyor..

Arkadaşlar eğer hala paspası ihtiyacı olan varsa bir abimin dükkanında cidden çok kaliteli paspasları var.Dileyen olursa yardımcı olurum.Hatta fotoğraflarını çeker isterseniz buraya upload ederim.

Ben cuma günü bime gelmiş ondan aldırdım şimdilik benm ihtiyacım kalmadı...Ama diğer alacaklara yardımcı olabilirsiniz...Yönetim ticari içerikli
diye düşünüp yasak derse onu bilemiyorum...Eğer kullanıcıların menfaatine olacaksa fiyatı uygun ve kullanışlıysa neden olmasın...Tamamen kendi fikrim bu tabi :)

Geri