lastik secimi lütfen bi bakın

opelim2008

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arac 2000 motor 97 vectra daha 1 senelik fulda lastikler var babam taktırmıs gidipde ya bu lastikleri ne zaman taktırdı arabnın orasından burasından ses gelmeye basladı yok lastik havasnı indirdik yok bilmem ne yap bi ton masraf bi türlü sesi kesemedik hayatımda bu kadar rezil lastık görmedim ben ya brdgestoneler vardı üstünde tık die ses gelmiyodu simdi lastikleri deigştircez bizde buraya danısıyım bi dedim sizce hangini almalyız hiç ses gelmicek ama sırf konfor icin lastik istiyorum:D

arkadaşta 2001 cdx var..
michelin lastikleri vardı memnundu... geçen bridgestone taktırdı çok memnun deil..
süspansiyon sert olduğu için lastikte sert çok iyi olmadı diyo..
michelin de pilot serisi mi ne artık gelmiyomuş galiba emin deilim.. keşke continental alsaydım diyo..

ses olayini en iyi yalitan lastik bence Michelin, ama bir dez avantaji var, yanaklari cok narin, yani sert bir cukura hizli girersen, lastik yanaktan gumluyor. ama sesi de kesiyor. performans +10 benim icin.

Michelin'ın hamuru yumusak diye duymustum benimde üstündekiler mıchelindi 3 sene kullandım herhangi bir stabilize yola girmememe rağmen lastikde yırtıklar oluştu lastikciye sorduğumda valla michelinde oluo abi dedi su an bridgestone turanza var 1 sene oldu alalı sımdılık herhangi bi sorun yok

üzerinde bridgestone varken memnunsan yine bridgestone al..

bizim passatta üzerinde bridgestone er300 geldi böyle kalitesiz lastik görmedim daha 15 bin kmde lastik yüzeyinde kılcak çatlaklar oluşmaya başladı hem çok sert hemde ultra aşırı ses yapıyor. bence meftunn arkadaşımıznı dediği gibi sert süpansiyonlu araçlarda biraz daha yumuşak hamurlu lastikleri kullanmalıyız diye düşünüyorum.

bu aralar michelin energy saver modeli kullanan arkadaşlarım çok memnunlar zaten yeni bir modelmiş.

arkadaşım aracımın üstünde michelin energy serisi lastikler var yoltutuşu ve performansından memnunum tavsiyede ederim . ayrıca michelin lastik alırken ispanya menşeiili olmasına özellikle dikkat etmeni tavsiye ederim en güzel lastikleri ispanyada üretilenler...

Geri