lastik sürtme problemi

ilkcemre29

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba,
aracımın üzerinde takılı halde aldım 15inch jant ve 195/50/15 ebatındaki lastikler var özellikle arka koltuk dolu olunca lastikler kasislerde veya çukurlarda yan plastiklere sürtme yapıyor lastikleri durumu iyi o yüzden elden çıkartmayı pek düşünmüyorum , bu durmda sorunun çözümü ne olabilir aynı zamandada elimde 14 inch orjinal sac jantlar var bunada kışlık lastik taktırmak istiyorum sizce ebat ne olmalı.

jant
http://www.lastikcenter.com/index.asp?ds=9&urun_id=43
lastik
http://www.e-lastikci.com/main/product_detail.asp?pro_ID=74&sub_cat_ID=0&cat_ID=26

Soner bey bende de 195 50 lastik 15 inç jant var ve bagajımda da 30 cmlik bass arka dolu olduğu zman her hangi bir sürtme yok aracınızın yayları kesilmediği yada düşürülmüş olmasın bir kontrol edin siz

Soner bey bende de 195 50 lastik 15 inç jant var ve bagajımda da 30 cmlik bass arka dolu olduğu zman her hangi bir sürtme yok aracınızın yayları kesilmediği yada düşürülmüş olmasın bir kontrol edin siz

kontrolden kasdınız uzman kişilere baktırmakmı yoksa gözle görülebilme durumu varmıdır.?

kontrolden kasdınız uzman kişilere baktırmakmı yoksa gözle görülebilme durumu varmıdır.?
uzman kişilere bakdırın çünkü sürtmesi imkansız gibi bir şey bakdırmanızda fayda var siizin

Jantin etsi felaket yanlis bencede istedigi kadar insin surtmez yahu 195-50 :eek:

bildiğim kadarıyla çamurluk içlerini biraz daha yukarı çekip bu işi hallediyorlar

arkadaşım sorununu cozecek derman bende. cevabımı ıyı dınle anlayacaksın cunku gostermeden anlatması zor. çamurlukların uzerıne takılan siyah bakalit parçaların iç kısmında civataları var. bu civata biraz uzun geldiği için bu sürtme yapıyor. sökmen de bir problem yok. o siyah parça aslında tırnaklarla tutuyor. civata kesinlikle düşmesin diye onlem amaçlı takılmış bir parça.

eger hala sürtme giderilmiyorsa 2. aşama olarak siyah bakalitlerin çamurluğun iç kısmına doğru katlanan yerini yaklaşık yarım santimetre kestireceksin. bende şu anda 205 40 16 var. ve 10 kişi bineyim gene sürtmez.

195/50/15 jant lastik bende de var, 5 kişi uzun yol gittik hiç sorun olmadi, bencede senin araçta farklı bir oynama olabilir

melihin yorumuna bende katılıyorum,kesinlikle bagalitin vidaları sürtmüştür,onları sökebilirsin,sorun olmaz.

Son düzenleme:
davlumbazlar yada tampon yerinde olmaya bilir iyi oturtturun bunun dışında çamurluğun içini traşlatmak bşka bi yol yada tornacıda kampanalardan yarım yada 1 cm ınceltmek ve lastiği içeri almak ta diğer bi yöntem normalde sürtmemesi gerekir tabi bende aya olduğundan 195 sürtmüştü ama yay olmasada zıplamda her esnedğnde kesin sürtme yapardı eminim sürtmemesü için 185 ideali normal kullanımlar için bence yani bi corsa nın çamurluk içi diğerini tutumuyo sürtme yapabiliyo..

Geri