lastikler hakkında faydalı bilgiler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
Siteyi ziyaret et
lastikbakm.jpg

paylaşım için teşekkürler abi..

yalnız ben bir yerde takıldım, diğerlerine göre daha iyi olan lastikleri arkaya mı takmak gerekiyor? araç önden çekişli olsa bile bu böylemidir?

paylaşım için teşekkürler abi..

yalnız ben bir yerde takıldım, diğerlerine göre daha iyi olan lastikleri arkaya mı takmak gerekiyor? araç önden çekişli olsa bile bu böylemidir?

Yıllardır doğru diye iddia edilen bir yanlış. Bununla ilgili bir görüş yazmıştım, hemen tepki verdiler. Yıllar evvel okuduğum bir derginin araştırmasından aklımda kalmıştı. Kaynağı bulamadığım için susmak zorunda kalmıştım. Bu yazının bir benzeri kısa bir not olarak yeniden çıktı. Tarayıcımdaki problemi çözersem onu da ilave edeceğim. Formda lastikler ile ilgili benzer bilgiler mevcuttu. Bu konuyu açmamdani sebeplerin başında senin de fark ettiğin arka lastik konusu idi.

paylaşım için teşekkürler faydalı bilgiler var işimize yarayacaktır

paylaşım için teşekkürler

bende en geç 10 yılda değiştirilmeli olayına takıldım ki neden geçtiğimiz kıştan önceki kış sıfır vakumlu kar lastiği almıştık o kış kullandım süper performansları vardı geçtiğimiz kış tekrar kulladım performanslarında rahatlıkla farkedilir derecede bir düşüş olmuş yani 2 sene sonra herhalde kullanılmaz duruma gelirler bu arada kış lastikleri sadece kış boyunca kullanıldı ve de yazın rutubetsiz iyi bir yerde saklandı bu arada bilgiler için çok tşkler Savaş abi 5 bijonu olan vectra yı 3 bijonla kullanan vartandaşlarımızın dikkatlice okuması gerek

Valla Muhammet benim kış lastikleri 4 sezon kullanıldı, performansını yaz lastiklerini takınca anladım. Sıfır kayıp var diyebilirim. Kış lastiklerini her sene kasım ayı gibi takar nisan ayı ortalarında sökerim. Taşlarını temizler, yıkar, jantlı olarak siyah poşete koyup güneş ve nem olmayan yerde saklarım. 10 yıllık ömür olayını ben de yeni duydum, derin bir oh çektim. Yazlıktı, kışlıktı derken neredeyse her sene bir takım lastik alır oldum.

Geri