LCD mi yoksa Plasma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GMGermany

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Vallahi kararsiz kaldim. Kimisi LCD al diyor kimisi Plasma.
TV bozuldu, acilen almam gerekiyor.
Bir türlü karar veremedim. LCD alma diyenlere göre renkler pek parlak degil diyorlar. Plasma alma diyenler ise 4-5 sene sonra ekran kararir bazi TV logolari
üstte bulunan ekrana yanarmis v.s
Almak düsündügüm Ekran 91 cm .

Bu arada hangi marka tavsiye edersiniz. Benim Aklimda Toshiba,Philips ve Samsung var.
Beko da var, ülkemiz kazansin diyorum ama hic Beko kullanmadigim icin bilmiyorum.

Yardimci olursaniz sevinirim

ACIL

Vallahi kararsiz kaldim. Kimisi LCD al diyor kimisi Plasma.
TV bozuldu, acilen almam gerekiyor.
Bir türlü karar veremedim. LCD alma diyenlere göre renkler pek parlak degil diyorlar. Plasma alma diyenler ise 4-5 sene sonra ekran kararir bazi TV logolari
üstte bulunan ekrana yanarmis v.s
Almak düsündügüm Ekran 91 cm .

Bu arada hangi marka tavsiye edersiniz. Benim Aklimda Toshiba,Philips ve Samsung var.
Beko da var, ülkemiz kazansin diyorum ama hic Beko kullanmadigim icin bilmiyorum.

Yardimci olursaniz sevinirim

ACIL
VESTEL al , 42" LCD 100hz modeli var full hd al derim süper fiyat araştır öle al derim, beko bu konuda daha çok yol kat etmesi gerekiyor, en son pc online veya chip olsa gerek 10 üzerinden fiyat artı performans2tan 9 almıştı, bu konu önemli araştır öle al derim, not-ok beko!!!

LCD forever marka olarakta saydıklarınızın 3 üde iyi ama Beko dan biz diyim ailecek pek hayır görmedik bugüne kadar ama yurtdışındakiler nasıldır bilemem

Cevap icin tesekkür. Ama maalesef Vestel yok burda bulamadim.
Secenek yazdigimlardan. Onlar arasinda karar vemem gerekir.
Toshiba fene degil herhalde ama LCD mi Plasma mi ?

lcd derim ben gelişime açık plazma da geliştirilecek bişey yok artık
full hd olursa çok iyi olur önemli olan kontrast ve parlklık ne kadar yüksek o kadar iyi

Walla sanki daha önce tartışılmıştı bu konu ven benim de okuduğum bazı yazılardan hatırladığım kadarıyla plazmaların görüntü kalitesi canlılığı lcdlerden daha iyiydi. Hatta en iyisi Pioneer'di dezavantajı çok ısınması ve ağır olması hem de baya ağır :)

arkadasım ne alırsan al ama servisi olan bi marka alman tercih sebebin olmasıdır. sonucta elektronık 2 gun sonra basına ekşiyeceğin birileri olsun.! bende 106 ekran BEKO var 1 seneden berı cok memnunum zaten dijitürk un hd yayın yapan kutusundan yoksa hd yada fhd arasında bı fark yok sana gelen sinyal zaten normal oldugu ıcın farketmıyo ama ılerısı ıcın FHD alman daha karlı olacaktır ama aradakı fıyat farkı buna değer mı bence hayır....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri