led çalışma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byyoleri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byyoleri

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.bykokorecci.com.tr
:mad:arkadaşlar vectra c kasa aracın ilk başta klima tarafıı söktüm ledleri board yapışık bildiğimiz ledlerden değil yeni ledlerden bizde boyıyalım dedik oje aldık mavinin her rengini yandı koktu iyi kuruttuk geçti fakat bu seferde renkte bi farklılık olmadı ne yapmak lazım arkadaşın birisi kalıp marka boya falan göstermişde o hiç bi yerde yok yani napmak lazım çözemedik acele yardım arkadaşlar

SMD ledleri bulabilirsiniz elektronikçilerde, maşa tipi havyalarla sökülüp değiştirilebilirler.

Hatta bende kırmızı ve mavi birleşik SMD ledler var, isteyen olursa verebilirim. Insignialardaki gibi değişen renkli aydınlatma yapılabilir :)

değiştircezde onlarda ince işlik istiyo ankarada yapabilecek arkadaş warmı bu konuda bana yardımcı olabilecek

konya sokakata var mehmet ustaydıdı herhalde ismi. klima soketlerden cıkar konya sokağa git teyip tamircisi ya mehmet yada ahmet ismi tam hatırlayamadım o yapıyor ledleride konya sk. konyalım elektronik var oradan alabilirsin sana yardımcı olur

Bence ledin üzerine kırmızı istiyosan kırmızı transparan tipi folyo yapıştır. (reklamcılarda bulursun. Arka stoplara yapıştırılandan) (mavisi , yeşili , sarı rengide mevcuttur.)

Geri