led uygulaması maf etti beni

opelim2008

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar led uygulamamı biliyosun gayet güzel calsıydu gecenlerde bi problem olmustu ledlerimden 2si calısmıyodu yani hararet ve benzin tarafındaki göstergeler bende göstergeleri söktüm daha önceden tamirliydi led uygulaması yaptıktan sonra megersem motorları lehmlemisler bende cekince devre plaketi krıldı ve kadran gitti ee olmucagıda kesin sinirden vurdum yere öncü opele telefon ettim hemen ayarladılar bitane kilometreside aynı yaptırdım artık 300 tl ye aldım güzel oldu ama olan bana oldu arkadaslar ya 300 tlm bosuna gitti keske ellemeseydim of

her işte vardır bi hayır derler
üzerinizden bi bela atmışta olabilirsiniz braz pahalı bela ama olsun :)
bununla geçmiş olsun

her işte vardır bi hayır derler
üzerinizden bi bela atmışta olabilirsiniz braz pahalı bela ama olsun :)
bununla geçmiş olsun

valla emre hiç sorma ya bu opelin sarı kadranı delirtiyo beni :D

o paranın cebinden çıkacağı varmış canın sağolsun.daha kötü birşeye çıkmamış boşver.emre kardeş haklı.bela savar.

Gösterge Isıklarını Mavi Yaparken Bizde Ne ÇEkmiştik Be :D

bende ellemek istemiyorum aynı dert benim başımada gelmemesi için orjinal tablo ampüllerini mavi park ledleriyle değiştim ama uzun ömürlü olmadı tek tesellim zahiyat olmadı :)

bende ellemek istemiyorum aynı dert benim başımada gelmemesi için orjinal tablo ampüllerini mavi park ledleriyle değiştim ama uzun ömürlü olmadı tek tesellim zahiyat olmadı :)

güzel fikr olmadı ampülleri boyucam hehe :)

boyamaya gerek yok kadranı söktüğünde arkada iki tane ortalanmış şekilde ampülleri görürsün. bunlar park ampülleriyle aynı.. onun yerine ledli kaliteli park ampülü taktığında güzel yanacaktır...

en guzelı alıcaksın işikli kadran basın agırmıycak sok tak sorunsuz ben yaptım 5 sene evvel sorun maşallah bı problem olmadı ama arkadasın arbaya yaptık aksılık usttu usttue geldı kadran bozuldu hata verdı cıkmasını aldık 150 tl :D

Geri