LEDayLine gündüz farı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERGÜ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ERGÜ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
indexqy7.jpg

Arkadaşlar bu gün siteleri dolaşırken bu fotografları buldum konu hakkında bilgisi olan varmı ?

Acaba istanbulda bu lambalaardan bulabilirmiyiz?

post51209152512jg3.jpg

Daylight olmasın?

Aksesuarcılara falan sorun isterseniz hella satan varsa siparişle getirilebilir

Sitede bir yerde görmüştüm ama nerede acaba
Topiclerde gezerken görürsem eklerim buraya linkini

Bir de şu bilgiyi verebilirim
Daha önce yine bizim sitede topiclerde okumuştum
Yanılmıyorsam tuning ve bu tür aksesuarları Aksaray Merkezde SEM Tuning'ten temin edebilirsin
Sevgilerle

ben gündüz farı yapmayı düşünüyorum. normal farın içine sıralı şekilde beyaz led dizeceğim. ama tek sorun. farların içinin açılacak olması. biri yeni değişti daha. yeni değişeninki tırnaklı. o sökülebiliyor ama eskisi yapışkanlı onu sökmeye üşeniyorum:(

bunlar pek hoş durmaz. sonradan takılan eğreti şeyler gibi duruyo

Başka bir konuda şöyle bir şeyler karalamıştım:

Daha bir sürü örnek var. Bizim görüntüsüne hasta olduğumuz şu Audi'nin LED farları, Daytime Lights olarak geçiyor, zaten olayı da gündüz yakılması ve gündüz görünebilirliği. Biz LED'le şekil yapacağız diye uğraşırken, elalem gündüz görünürlüğünü arttırmak için çalışıyor. Üstüne üstlük EU'da 2011'den sonra mecburi bu gündüz gözükme hikayesi:

Alıntı:
EU to make daytime lights mandatory for new vehicles from 2011
(http://news.xinhuanet.com/english/20..._10104816.htm)

hasan genc arkadasım benım yurt dısında tanıdıgım aksesuarcılar var ıstersen onlarla temasa gecıp getırteyım yada aksarayda da tanıdıgım abıler var ordanda sordurabılırım ama yurt dısında bıraz gec gelır

merhaba arkadaslar size ne kadar yardimci olabilirim bilmiyorum ama bu lambalara gündüz fari deniliyor kontagi cevirdiginiz an yaniyor dün essen de motor show da idim gercekten hos duruyor ve hemen hemen tuning li olan her arabaya da takmislar marka olarak iki marka var birisini hepimiz taniyor hella yaklasik 180 euro civari digeri ise in-pro adinda bir marka 140 euro ikiside kalite olarak okey saatlerce inceledim benim zafiraya koyacak yer bulamadim googe a makayi yazdiginiz da cikar saniyorum insallah türkiyede de vardir

Geri