Ledli Astra H stop'unu karartma & boyama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
edit.

konu kapansın..

Son düzenleme:
2. resimdeki ledli stop bende var ancak resimdeki haliyle aldım ben boyatmadım 1.ci resimdekiler şefaf olduğundan fiyatıda daha ucuz zannedersem eğer 2. ve 3. resimdeki gibi yapmak istersen enaz bi stop parası daha ödersin ve yapılabileceğide malum bence olduğu gibi kullan yazık etme orjinalliğine h.olsun bu arada

stopları açıp kendin boyayabilirsin.ama tabi biraz el becerisi ve alet edavat ister.
bi arkadaşımın farlarını açarken yardım etmiştim.zor ve yorucu bir işlem.

safa bu stopu bu fiyata nerden buldun acaba.gerçekten bu fiyata bende almak istiyorum.ben ısıya dayanıklı stop boyası 20tl+işçilik 15tll'ye hallediyordum.ama parlak bir görünüm değil de mat görünüm elde ediliyor...

safa bu stopu bu fiyata nerden buldun acaba.gerçekten bu fiyata bende almak istiyorum.ben ısıya dayanıklı stop boyası 20tl+işçilik 15tll'ye hallediyordum.ama parlak bir görünüm değil de mat görünüm elde ediliyor...

ya stop cok tesadüf oldu.. Sahibinden.com da ankaralı bir tuningci satıyordu.. Sordum elimde tek kaldı bu hafta istanbul maslaktayım.. gelip görebilirsin dedi.. Gittim taktırdım geldim :) bu fiyata bulabilirmisin bilmiyorum benim aldıgım yerde son ben aldım.. :(

Nerede yapıyorlar 20 ytl boya 15 ytl işçilik abi? getiriyim yaptıralım..

pm'den cevap verdim olayı yanlış anlamışım ama araştırcam anadolu yakasında...

3, fotodaki hale getirmen için stobu açman lazım.ledlerin üzerindeki paneli boyalı çünkü.
ama 2. foto basit.el becerin varsa stop boyasıyla kendin bile yaparsın

Geri