Lost bitti!!!

Al Paciona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar sezon finalinin son bölümü yayınlandı biliyorsunuz. Değişik bir sonla bitti. Açıkcası ben böyle beklemiyordum. Birçok soru cevapsız kaldı. Sonundanda pek bişey anlamadım. Uçak ilk düştüğünde hepsi ölmüşmü bunların noolmuş?

Anlayanlar yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim.

kısaca matrix gibi bitti her sonun bir başlangıcı vardır. Yani bunlar durmdan hayatın tekrar ediyorlar. Hatta oradaki kilise neden yapıldığını sorduğunda bir birlerini bulabilmek için yani, Hatta KATE durmdan gitmekten bahsediyor babası en sonunda gitmek değil. Yeniden başlamak için felan diyor.

5. Sezonda da JACK ve KATE arasındaki diyalog aynen şöyleydi. JACK sanki yüzyıllardır buradaymişim gibi...

Hatta Sonuna bakarsan başı il aynı :)

hele şükür :)

Bilmem tıkandım kaldım. duygusal bir sondu. boğazım düğümlendi sanki:)

Bence de çok kötü bitti böyle bir dizinin çok daha çarpıcı bir sonla bitmesini beklerdim.

Dizi kesinlikle birçok soruyu yanıtsız bıraktı orası kesin, ayrıca senaristlerin konuyu fazla uzatıp toparlayamadıkları da bir gerçek. Fakat dizinin finali kendi içinde gayet mantıklı ve senaryonun gerektirdiği şekilde idi. Elemanların adaya düşmesiyle başladı ve adadan ayrılmalarıyla bitti. Bize anlatılanlar ve dizinin isminin altında yatanda zaten adaya düşen kayıp ruhların hikayeleriydi. Bunun dışındakiler -gerekli yada gereksiz tartışılır- fon niteliğinde detaylardı. Yayınlandığı yer abc kanalı, hedeflenen izleyici kitlesi (internete düşer düşmez indirip izleyen bizler değil) tabii ki Amerikan halkı. Onların inançları çerçevesinde, mesajlar o yönde, kullanılan semboller yine hıristiyan sembolleri..Eee ? Ne bekliyordunuz ki ? Hem zaten nasıl biterse bitsin tatmin olamazdık bence. Soruların cevaplarını bizim hayal gücümüze veya teorilerimize bırakmaları en mantıklı sondu bence. Bu budur şu şudur şeklinde bir son daha kötü olurdu... Bence sorulması gereken en önemli soru "bir daha böyle bir dizi gelir mi ?" olmalı :D

şimdi bu elemanların hepsi adaya düştüklerinde öldüler. oradan sonra yaşananlar elemanlarımızın cennete veya cehenneme gitmelerini belirleyecekti. siyah duman ölünce hepsi cennete gitmeyi garantilediler.

cevapsız çok soru kalmadı bence,
adanın geçmişinin anlatıldığı bölümler vs vs diziden önceki özeti izleyenler varsa bilirler, orada zaten senaristler güzel açıklamalar yaptı

"paralel evren" yaşantısını da gösteren senaryo aynı zamanda her iki yeri de işledi, duygular her iki tarafı da hissetti, kimisi adada, kimisi dönüş yolunda öldü(en son sahnelerde uçak enkazı gösteriliyor-o son uçak da düşmüş :) ) kimisi boğularak, kimisi silahla vs vs öldü, hepsi farkına vardığında ise toplandılar ve "gittiler"

Geri