Lpg emülatörü zararlimidir ?

Hknsdkadn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Bir kac gundur bu konuyu arastiriyorum lpg den dolayi ariza lambasinin yanmasindan kimi zararli diyor kimi sirali sistemlerde zarari yok raki tip lpg ler icin zararli diyo eger konu hakkinda bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirse sevinirim arkadaslad

Ynt: Lpg emülatörü zararlimidir ?

Hknsdkadn link' Alıntı:
Bir kac gundur bu konuyu arastiriyorum lpg den dolayi ariza lambasinin yanmasindan kimi zararli diyor kimi sirali sistemlerde zarari yok raki tip lpg ler icin zararli diyo eger konu hakkinda bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirse sevinirim arkadaslad

Çok emin olmamakla birlikte; tüm LPG'lerin aslında arıza lambası yaktığı fakat arıza modülü takarak giderdikleri yönünde bilgiler var.

İste kimisi bunun zararli kimisi zararsiz dio dogrusu ne acaba :s

makyajsız kasalarda yada 2011 ve öncesinde yakıt sistemi için ayrı bir ECU olması lazım ama emin değilim tam olarak. bu ECU emulator takılmazsa benzin kütüğünde yüksek basınca sebep olup 3-4 tane arıza vermesine sebep oluyormuş diye biliyorum. bahsettiğiniz emulator bu mudur?

Emulatör olmasına ragmen zengin yada fakir karışımda arıza ışıgı yanıyor.Yani emülatörü taktık kesin ışık yanmayacak diye birşey yok.

Lpg kiti arıza ışığı yakmaz, arıza yakan ayarsız lpg kitidir. Zengin ya da fakir karışıma düşen motor arıza yakar, bu durum lpg ayarlarının bozuk olmasından kaynaklanır. Arıza ışığı için herhangi bir parça takılmaz.

2011 model ve altında benzin pompası için ECU var. Emülator takılmayınca yüksek basınç, pompa hatası falan veriyor.

syabasan link' Alıntı:
2011 model ve altında benzin pompası için ECU var. Emülator takılmayınca yüksek basınç, pompa hatası falan veriyor.

Daha önce söylediğim gibi takılmazsa hata verir hocam. Söylediğimi yineliyorum.

Geri