Merhabalar
Astra J 1.6 115 bg aracımda landirenzo marka yağlamalı sistem lpg kullanıyorum. Uzun zamandır gaz enjektörlerinin birinde ses vardı. Son birkaç aydır yokuş yukarı devirli kullanımda 3000 devir sonrasında tekleme problemleri oluyor. Yakın zamanda da ikinci kez bobin değişimi yapıldı.
Astra J 1.6 115 bg aracımda landirenzo marka yağlamalı sistem lpg kullanıyorum. Uzun zamandır gaz enjektörlerinin birinde ses vardı. Son birkaç aydır yokuş yukarı devirli kullanımda 3000 devir sonrasında tekleme problemleri oluyor. Yakın zamanda da ikinci kez bobin değişimi yapıldı.
- Bobin arızasının bozuk lpg enjektöründen ya da kaçıran lpg regülatöründen kaynaklanma ihtimali var mıdır?
- Orijinal enjektörü tamir kitleriyle tamir ettirmek mi yoksa aşağıdaki linkte satılan yan sanayi enjektör kullanmak mı daha iyi olur? Yenisi için 1500 lira istedikleri için değiştirmeyi düşünmüyorum.
Landi Landirenzo Evo Uyumlu Enjektör
Landi Landirenzo Evo uyumlu enjektör belirtilen markaların evo tip enjektörlerine %100 uyum sağlayan ürün olup uygun fiyata satın alabilirsiniz. LPG YEDEK PARÇA - Güvenli Alışverişin Adresi
www.lpgyedekparca.com