Merhaba arkadaşlar. Aracında AG SGI marka lpg kullanıyorum. 3 hafta önce arabam sakin kullanımda özellikle hararet 80 nin altında iken silkeleme yapmaya başladı. Ama bu silkeleme senkron şekilde değilde düzensiz tekleme şeklinde oluyor. Benim kullandığım lpg markasının servisi antalyada olmadığı için tavsiye işe başka bir lpg servisine gittim. Yapılan testler ve bakımların ardından lpg injektörünün biri arızalı çıktı. Tekleme sebebi buymuş.
Şimdi esas sorunum bu injektörü nereden temin edebilirim. İnternette biraz araştırdım ama firmalardan emin olamadım. Sizin önerebileceğiniz bir lpg servisi var mı? Yada benim adıma sorabilir misiniz tanıdıklarınıza.? Fotoğrafı tapatalk ile
ekledim umarım sorunsuz gözüküyordur. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi esas sorunum bu injektörü nereden temin edebilirim. İnternette biraz araştırdım ama firmalardan emin olamadım. Sizin önerebileceğiniz bir lpg servisi var mı? Yada benim adıma sorabilir misiniz tanıdıklarınıza.? Fotoğrafı tapatalk ile
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi