Lpg konusunda yardim

whiteaction

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar 2008 astra classic 1.6 twinport aracima lpg taktirmayi düşünüyorum!!astra aracinda lpg kullanan arkadaşlardan yorumlarini alabilir miyim?hangi markayi tavsiye edersiniz?ankara da tavsiye edebileceğiniz bir servis varmi??

astra kullanmadım ama opele LPG kiti takdırdığım için 2 marka söylebilirim.prince ve brc , ama prince biraz tuzlu ben tercihim hep brc oldu ve şükür bu ikinci brcli aracım hiçbir sıkıntı yaşamadım.eğer brc düşünürsen ankarada bu işi çok kaliteli yapan bi yer varsa tavsiye edebilirim

atiker kullanıyorum memnunum tavsiye olunur.öncelikle ne marka olursa olsun montaj yapan yer cok onemlı en cok buna dıkkat edın ve takılırken basında durun.

arkadaşım bende araştırıyorum bu araçta fark twinport olmasından kaynaklanıyor öğrendiğim kadarıyla ama genelde brc,lavato,zavoli üçlüsünden birini tavsiye ediyorlar iyi bilen biri bilgilendirirse iyi olur.

lpg kitlerinde en iyi marka hollanda malı olan BRC markası diye duydum ne kadar doğru tartışılır... tabi lpg taktıracaksan aracın başında durmanızın faydası olur usta rahat çalışamaz içinden müşterinin gitmesini ister ama siz başında olursanız eğer normalde baştan sağma iş yapan ustaysa başında dururken adam akıllı yapacağına inanıyorum ... o yüzden her ihrimale karşı başında durun montaj yapılırken...saygılar...

Kesinlikle romano taktır opelle tam uyumlu biraz pahalı ama idare eder.

Geri