Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2005 model 1.6 astra h twinport aracıma lpg taktımayı düşünüyorum. aynı model lpg li aracı olan arkadaşların düşüncelerini almak istiyorum. performansı nasıl, hangi markaları önerir, vs...
benim aracımda Kit MTM marka var Brc nin üretici firması asıl markaları kit mtm enjektörler prins le aynı ve yaklaşık 12.000 km yaptım daha bi hata kusur görmedim ama lpg de önemli olan ustadır bence ankaraya yolun düşerse yardımcı olmaya çalışırım
Önce sızdırmazlık temiz raporunu alacaksın ardından Tüv e gidip lpg li muayene yaptıracaksın sonra ruhsata işleteceksin.Ben Vectrama brc taktırdım ve çok memnunum.
sedat bey, yol bilgisayarı hata veriyormu kit takıldıktan sonra, ankara ya sık gelirim ben tank ı stepne yerinemi yoksa bagajamı koydurdun, hangisi iyi olur sence...
walla ben stepne olarak taktım ama uzun yollada çıkarım diyorsanız simit tüp tam bir işkence yol bilgisayarıyla ilgili sorununuzu anlamadım ama birazcık şaşırıyo kapsama alnaı yani menzil bi süre sora sıfırlanıo bende hep 10 tl gbi benzin aldığım için orda uzun zamandır bir rakam göremediim