Lpg yardim

baticaliskan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 1.6 astra-g sahibiyim ve maaşımın 4te1 inden fazlasını benzine vermekten bıktım.Artık lpg taktırmak istiyorum.Ancak kullananlardan yardım istiyorum.Aracınızda ne gibi değişiklikler oldu pişmannıısınız?Sürüş zevki nasıl değişti? ve en önemlisi ne derece performansta bir düşme oldu.Ayrıca hangi marka sistem daha iyi yardımlarınız bekliyorum bu hafta bağlatacağım.

Hocam Bende 2-3 yildir BRC marka kit var. çok çok çok memnunum. ucuza neredeyse ayni performans geziyorum. aracında bir sorun yoksa %100e yakın bir performans alirsin. sürüs zevki artiyor çünkü gaza basmanın zevkine variyorsun. Bir çok marka var. ama uzun vadede kar ve kalite amaçliyorsan BRC oneririm. Ki opelde artik sıfır araçlarına BRC taktiriyor. Ucuz markalarda göreceksin. Ama herseyin bir bedeli var degil mi.

kısacasi taktirdigima pisman degilim. daha once taktirmadigim için pismanim..

Konuyu yanlış yere açmışım Opel Sohbetlerimiz kısmına nasıl taşıyabilirim ?

Yöneticiler Taşır Konunuzu...
AyrICA bende de aynı arac var lpg taktırcam benm içimde bilgi alışverisi olmus olur..

tşkler..

ben aracımı aldığımda BRC vardı üzerinde. performansta çok az düşüş farkettim. belkide benim araca özgü bişeydi. çünkü eskisi gibi değil artık lpg ler. sadece şehir içinde anlaşılıyor. ben memnundum. benzinli araç alsam BRC taktırırım.

sıralı sistem ve italyan marka bir kit taktırın ,sorun yaşamazsınız; birkaç sefer ayar falan yapılır sonra düzene biner....

ne olursa olsun yinede tehlike hiç takdırmadım taktırmakda istemiyorum sonuçta lpg
ama duyduğum 2 marka var birincisi atiker ikincisi brc

ne olursa olsun yinede tehlike hiç takdırmadım taktırmakda istemiyorum sonuçta lpg
ama duyduğum 2 marka var birincisi atiker ikincisi brc

mutfak tüpü gibi düsünmeyin bunu. olaya tehlike olarak bakarsak lpg olmadanda tehlike var. depolar çok çok saglam saçlardan yapiliyor.

mutfak tüpü gibi düsünmeyin bunu. olaya tehlike olarak bakarsak lpg olmadanda tehlike var. depolar çok çok saglam saçlardan yapiliyor.
sağlam saçlardan yapılıyor onu bizde biliyoruz ama araba sonuçta suyla gidecek hali yok ya benzin ya lpg yada dizel:kop:

astra g de milano marka kullanıyorum memnunum ..

Geri