lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kameraci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kameraci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
hangi marka lpg cihazı taktırayım

bende sıralı sistem lavato var cok memnunum ne olursa olsun ıtalyan ısı lpg taktırın kolay kolay sorun yasamazsınız:D

aynen italyan çok iyi.

kesinlikle ve kesinlikle. Net bir şekilde BRC taktır derim..

BEnde Tartarini var...

Vallahi kardeşm bende WEBEFFECT arkadaşımızın ve servisimin yoğun tavsiyesi üzerine brc taktırdım.İnan arabnın gidişinde en ufak bir oynama yok.Gaz pedalına bastığımda arabam eskisi gibi fırlama yapıyor hiç bir farkı yok yada ben anlayamadım.Yakıt durumuna gelince benim araba ASTRA-G 1.6motor.Genel şehir içi klimam açık ve devirlide kullanıyorum 155bin yakıyor.130yaktığıda oldu bunuda söylemeden geçersem lpg ye haksızlık etmiş olurum :D

Benim araca LAVATO taktirdik. Acikcasi hic memnun degilim. Bariz yurumuyor arac. Klima filan acikken zaten performans beklemiyorum. Gazlayacagim zamanda benzin'e cevirip gazliyorum. Tupun bir hayrini gormedim.

Ucuzluguna lafimiz yok. Aylik 500 TL verdigim benzin 130 TL'lik gaz ile es degerde. Gittigim km sabit fakat performans yok. Gerci 1.6'dan ne performans bekliyorsak.

ben landirenzo taktırdım 7 bin km oldu hiç bi problem yaşamadım, tek sorunu biraz sesli çalışıyo ama araç içerisinden duyman imkansız

Vallahi kardeşm bende WEBEFFECT arkadaşımızın ve servisimin yoğun tavsiyesi üzerine brc taktırdım.İnan arabnın gidişinde en ufak bir oynama yok.Gaz pedalına bastığımda arabam eskisi gibi fırlama yapıyor hiç bir farkı yok yada ben anlayamadım.Yakıt durumuna gelince benim araba ASTRA-G 1.6motor.Genel şehir içi klimam açık ve devirlide kullanıyorum 155bin yakıyor.130yaktığıda oldu bunuda söylemeden geçersem lpg ye haksızlık etmiş olurum :D

aklın yolu bir.. :)

eyvallah mehmet

ilk tercihin BRC olsun. ikinci tercihin ZAVOLİ ki bende bu markayı kullanıyorum 3. sırada LAVOTO

Geri