lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onder83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onder83

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
hangi lpg markasını kullanıyorsunuz arkadaşlar? ya da neyi tavsiye edersiniz? bugün aygaz doldurttum ama 2.17 idi..az ilerde opete baktım 2.02 yazıyodu.ne iştir neden bu kadar uçurum var arada?

Ben aygaz kullanıyordum brc ile, ama shell de iyi demişlerdi o zaman. Bugünlerde okuduğum birkaç yorumda ise aygazın çok katkılı olduğunu, gaz filtresini (yanlış hatırlıyor olabilirim) çabuk tıkadığını birden çok kez farklı forumlarda okudum.

Ben Bp kullanıyorum. Diğer firmaların gazları genelde yüksek hızlarda uzun süre gidince fakir karısımdan dolayı arıza lambasını yakıyor. Bp genelde yapmıyor bunu. Aslında çokta önemli değil hangi firmadan aldığın genelde hepsi aynı.

Ahmet Altınçubuk

o zaman neden daha fazla ödeyelim bir daha da aygaz almam..bu gidişle benzini geçer zira 1 hafta evvel 2.02 idi bir anda 2.17 olmuş

lpg ye bugün zam geldi fark ondandır

evet sabah gelirken gördüm fatsa-ordu Total 2,14 ne bu ya .

biz ankara da 1.63 den alıyoruz :D

biz ankara da 1.63 den alıyoruz :D
söylemeyin bari bilmeden yaşayalım :) zoruma gidiyor valla bi girisimci is adamı uyanık çıkıpta trabzonda satmıyor ucuz lpg sesimi duyan yok muuuuuuu

aygaz yüzünden enjektörlerim ve lpg filtrem tıkandı ve 2 enjektörüm değişti, aman diyim:)

volkan ne kullanalım peki?

Geri