Lütfen Herkez Fikrini Paylaşsın

uzaklardan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar geçen hafta çorlu opel serviste vectra c2 için arka balataları degiştirdim ve marş motoru arızalı idi yaptırdım fatura 222 lira dediler ödedim.
Sonra çıkmadan motor yağını degiştireyim dedim GM yağ için litre fiyatı 25 lira Mobil 1 yag için 30 lira dediler vazgeçtim cebimdede fazla paramda yoktu zaten.
Sonrasında büyük bir marketde mobil 1 yag gördüm 4 litre 99 lira.
Opelde 4 litreye 120 lira + değişim parası 15 lira istediler.

Ne gerek var 35 lira fazla ödemeye insanın zoruna gidiyor dışarıda yağ değişiminde değişim ücreti almıyorlar diye biliyorum .
Yakın zamanda yag değişimi yapan varmı ne kadara hangi marka yağ koydurdunuz ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar geçen hafta çorlu opel serviste vectra c2 için arka balataları degiştirdim ve marş motoru arızalı idi yaptırdım fatura 222 lira dediler ödedim.
Sonra çıkmadan motor yağını degiştireyim dedim GM yağ için litre fiyatı 25 lira Mobil 1 yag için 30 lira dediler vazgeçtim cebimdede fazla paramda yoktu zaten.
Sonrasında büyük bir marketde mobil 1 yag gördüm 4 litre 99 lira.
Opelde 4 litreye 120 lira + değişim parası 15 lira istediler.

Ne gerek var 35 lira fazla ödemeye insanın zoruna gidiyor dışarıda yağ değişiminde değişim ücreti almıyorlar diye biliyorum .
Yakın zamanda yag değişimi yapan varmı ne kadara hangi marka yağ koydurdunuz ?
GM marka yağ 4 lt sanırım 50 lira, bikaç ufak işçilik 20, toplam 70 lira. Trabzon özel opel servisi 1.3 motor

2 gün önce mobil1 0w/40 4 lt yağ ........ filtre ve işçilik dahil 100 tl ödedim.

aman kardes gm 4 lt yağ 45 tl. hepsiburada gir bak. ücretsz kargo. al 10 tl ver değiştir. ne gerek var

shellden koyduruyorum 80 ıla 100 lıra arasında degısıyor yag fıyatları kalıtesıne göre , yagı koyan kişi ucret almıyor fakat ama bahşiş olarak verırsen verıyorsun ....

Arkadaşlar araçlariniza yazik ediyorsunuz.yağ değişimi diye bi bakim yok.herzaman genel bakim yaptirin.15000 veya 10 000 km de bir.genel bakim yaptirin ve opelin kendi yağina fazla güvenmeyin.yetkili serviste yaptirin demiyorum ama benzin istasyonlarina araba teslim etmeyin.tofaşa binmiyorsunuz.arabaniz yoksa çok başinizi ağritir.

Arkadaşlar araçlariniza yazik ediyorsunuz.yağ değişimi diye bi bakim yok.herzaman genel bakim yaptirin.15000 veya 10 000 km de bir.genel bakim yaptirin ve opelin kendi yağina fazla güvenmeyin.yetkili serviste yaptirin demiyorum ama benzin istasyonlarina araba teslim etmeyin.tofaşa binmiyorsunuz.arabaniz yoksa çok başinizi ağritir.
:good::good::good:

Geri