makyajlı vectra c ye geçiş yapmayı düşünüyoruz

emrastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
süspansiyonunu merak ediyorum?
bir de 1.6 mı 2.0 mı?

büyük tesadüf bende bu aralara makyajlı vectra c bakınıyorum.
2.0 ı vergiden dolayı alamıyorum
1.6 herkez çekmez falan diyo ama ben kullandım güzel çekişi var bende vectra b 1,6 vardı onun çekişindende memnundum hiç utandırmadı beni arkadaşıma aldırdım üç ay önce onu bolca kullanama şansım oldu B ye göre daha iyi çekiyor diyebilirim.
ben 1.6 arıyorum

2.0 motor sadece turbo olarak var 2.0 T ve 2. el düşünüyosan çok çok zor bulursun ayrıca 1.6 çekmiyor diyenler ne tür bir performans bekliyor anlamıyorum gayet güzel sadece kalkışlarda biraz yavaş ama sonrası 1.6 bir arabadan bekleneceği kadar iyi ;) ayrıca makyajlı c lerin bir farkı var 2006 model olanlar 105 2006 sonrası yine makyajlı c ler 115 bg...

süspansiyon sert arkadasın dediği gibi ve yol tutusu cok saglam diyebilirim araba bırakmıyor kendini ne yaparsan yap sahsen o sekil ben test ettim arabayı:D performans olarakta 1.6 nın tadını ayrı alacaksın vectra c de açık hava filtreside takarsan dısardan millet 2000 sanar arabayı:D ve söylemeyi unuttum sınıfının en iyi firen sistemine sahip bu konuda bir çok almanıda geçmiş durumda sadece frene bas ve dur:D

2.0 t varmı ?ben denk gelmedim,2.2 benzinli ve tdizel var die biliyordum:(

mayajlıların performansı gayet iyi 100-105 hp makyajsız kasalara göre. Far yapısı ve ön duruşu çok değişmiş çok hoş ve daha bi estetik duruyor.

1.6 motorlu vectra c yi yaklaşık 3 sene kullandık. performansı sakin bir kullanıcı için yeterli sayılır. devirli kullanınca hızlanması güzel,ama tüketimi de baya artıyor. klima açıkken rampalarda baya zorlanır. yakıt tüketimi şehir içinde 10 lt nin altına inmez. süspansiyonlar biraz sert ama arac yere sağlam basıyor. güvenlik ve konfor açısından tercih edilebilecek bir arac. ancak performans beklentiniz varsa hüsrana uğrayabilirsiniz 1.6 astradan sonra.

2.0 motor sadece turbo olarak var 2.0 T ve 2. el düşünüyosan çok çok zor bulursun ayrıca 1.6 çekmiyor diyenler ne tür bir performans bekliyor anlamıyorum gayet güzel sadece kalkışlarda biraz yavaş ama sonrası 1.6 bir arabadan bekleneceği kadar iyi ;) ayrıca makyajlı c lerin bir farkı var 2006 model olanlar 105 2006 sonrası yine makyajlı c ler 115 bg...

dostum bu imzandaki resimde opelin jantlar orjinalin biraz daha buyuğu gibi photoshopmu acaba :D

Geri