Manisadakı opelciler buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VHP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VHP

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
:DARKADASLAR MANISADA BI OPEL TEAM GIBI BISI DUSUNUYORUM

bulusmalar
arac detayları konusma (bilgi alısverısı)
gokart turnuvaları
indirimli meguiars ve sonax boya koruma islemleri icin bi grup kurmamız sart :Dilgilenen manısalı arkadasları bu baslık altında toplıyalım...

cok tsrler ama sanırım manısada hıc opelcı yok :D

Tebrikler ama bunun için forumda biraz daha aktif olmayı planlamanız gerekmezmiydi?

Yani Türkiye'nin en büyük opel forumunda biraz daha zaman geçireyim biraz daha çaba harcayayım sonra insanlar yaptıklarımı görsün gerekirse bodrumdan izmirden gelsinler demeniz gerekmezmiydi?

Öyle damdan düşer gibi yaptım oldu tavırlarının bizim forumumuzda tutmadığını geçirdiğim yaklaşık 4 yıllık geçmişte çoğu kez gördüm..

yine aynısı olur..

iyi günler.. tebrikler..

Tebrikler ama bunun için forumda biraz daha aktif olmayı planlamanız gerekmezmiydi?

Yani Türkiye'nin en büyük opel forumunda biraz daha zaman geçireyim biraz daha çaba harcayayım sonra insanlar yaptıklarımı görsün gerekirse bodrumdan izmirden gelsinler demeniz gerekmezmiydi?

Öyle damdan düşer gibi yaptım oldu tavırlarının bizim forumumuzda tutmadığını geçirdiğim yaklaşık 4 yıllık geçmişte çoğu kez gördüm..

yine aynısı olur..

iyi günler.. tebrikler..

tskrler söyledıklerın ıcın ama ben zaten bu konu ve benzerı konuları baska sıte aracılıgyla yapıyodum ama orda farklı marka araclada bızımle ordakı bulusmalar karısık sadce otomobıl sevenler ıcın ama burdan böyle bı konu acmıs olmamdakı tek sebep gelenlerın ya opel sahıbı yada opel hastaları olmasıdır boya koruma konusunda ındırımı ben zaten alıyorum ben arkadaslarında bu ındırımden yararlanmısını ıstedıgım ıcın böyle bısı yaptım ama sanırım olmucak neyse cok tsrler

manisaya opel açılıyor :)başındada akrabam olcak inşallah

ins beklıyoruz bızde ama nezmn acılcakmıs bı bılgın varmı ???

Manisa dan bir opelci var.
2006 meriva 1,3 cdti metalik gri
İş sebebiyle izmir'den manisa'ya geçen sene taşındık.

Manisa dan bir opelci var.
2006 meriva 1,3 cdti metalik gri
İş sebebiyle izmir'den manisa'ya geçen sene taşındık.

hosgeldınız abı manısamıza sonunda bı opelcı cıktı forumda var aslında daha opelcı ama görmuyolar sanırım baslıgı bulusma flan olursa aksamları gelebılme sansın olurmu abı

Geri