Mavişime Boya Sıçradı :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iakgul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iakgul

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Beyler Su mavisi Astra J'me mahallede bir binaya yapılan boyadan beyaz boya zerrecikleri gelmiş ve tüm arka cam ve arka bagaj kapağına benek benek zerrecikler bırakmış beyaz beyaz. Bi kaç yüz tanesini tırnak yordamı ile çıkardım sayıları çok fazla. Bunun daha efektif bir yolu yokmudur?

Ynt: Mavişime Boya Sıçradı :(

kil uygulaması sanırım ama gaz yağıda etkili oluyor mu pek bilemiyorum ustalar yardımcı olacaktır

benimde arka stop lambalarımda var dikkatli bakınca görülecek boyutta varsa bi çözüm bende çok memnun olurum

Ynt:

Ether ile hızlı bir şekilde uygulama yapılırsa  sıkıntı ortadan kalkar. Herhangi bir oyoboyacı bunu halledebilir. Tiner ve benzeri şeyleri denemeyin. kil uygulaması yapan bir yer varsa denenebilir.

mazotlu bezle silerseniz çıkar,biraz mazot ile bir bezi ıslatın ve boyalı bölgeyi silin arkasından aracı yıkayın.

ulas79 link' Alıntı:
mazotlu bezle silerseniz çıkar,biraz mazot ile bir bezi ıslatın ve boyalı bölgeyi silin arkasından aracı yıkayın.

+1 babamın aracında işe yaramıştı

ulas79 link' Alıntı:

+1 sağol kardeşim

Ynt:

Ben de aynı sorun nedeniyle  meguiars kil aldım ama nasıl kullanılır bilmiyorum. Konple mi uygulamı yoksa lokal uygulasak sorun olmaz mı?

Ynt:

revisor link' Alıntı:
Ben de aynı sorun nedeniyle  meguiars kil aldım ama nasıl kullanılır bilmiyorum. Konple mi uygulamı yoksa lokal uygulasak sorun olmaz mı?
kili genenl uygulayın böylece araçtaki bütün pürüzleri giderirsiniz ,ama ardından aracı iyi bir cila ile cilalayıp üzerinden wax geçmelisiniz.

iakgul link' Alıntı:
Beyler Su mavisi Astra J'me mahallede bir binaya yapılan boyadan beyaz boya zerrecikleri gelmiş ve tüm arka cam ve arka bagaj kapağına benek benek zerrecikler bırakmış beyaz beyaz. Bi kaç yüz tanesini tırnak yordamı ile çıkardım sayıları çok fazla. Bunun daha efektif bir yolu yokmudur?
kille bu işi rahatlıkla halledebılırsın hemen cıkar

hepinize binlerce kez teşekkürler ama bu kil dediğiniz şey nedir? Pasta cila, mazot, gaz yağı filan duydumda bu bir acaip geldi bana  ::)

Geri