mazot pompası susmuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tirbik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tirbik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Mrb. arkadaşlar araçımı sıfır aldım meşhur 119103 arıza kodu verdi ve stop etmeye başladı neyse servise götürdüm rölantiyi yükselttiler. artık stop etmiyor. yanlız birşey dikkatimi çekti araçı ilk aldığımda kontağı açtığımda mazot pompasının sesi belli bir süre sonra kesilirdi. şimdi kontağı açtıkta sonra istersen 1 saat bekle pompa sürekli çalışıyor. bu konu hakkında bilgisi olan var mı? bi sorun teşkil eder mi?

cevap yazan yok mu arkadaşlar?

mazot seviyen nerelerde.

Ben aracı aldığımdan beri (Aralık 2011) (Astra Sedan 1.3) o sesi duyuyorum ve normal karşılamıştım...Wınnnnnnn diye bir ses...Kontağı açtıktan sonra da hiç kesilmiyor, bilgisi olanların cevaplarını ben de bekliyorum...Yada bu araçtan olanlar o sesi hep mi duyuyorlar yoksa kesiliyor mu onu yazsalar yine bir sonuca varılmış olur...

arkadaslar nedır o ses bılmıyorum ama bende 2009 astra cdtı var bende o ses bellı bı sure sonra kesılıyor max 1dk sonra kı aynı aractan kullanan arkadaslarım var onlarıkıde kesılıyo onlardın dedıgıne göre turbo o sırada sarj edıyo dedıler

arkadaşlar o ses mazot pompasının sesidir mazot çekiyor. normalde kontağı açtığımızda belli bir süre çalışıp durması gerekiyor araçı yeni aldığımda öyleydi. yaklaşık 1 dk çalışıp kesiliyordu. en son seviste güncellemeden sonra araca ne yaptılarsa ses daha kesilmiyor. merak ettiğim bunun bi sakıncası olurmu. sebebini tahmin edebiliyorum sanırım şu 119103 arıza kodundan dolayı servis tech2 ile hem rölantiyi yükseltiyor hemde mazot pompasının çalışma süresini uzatıyor. normal sağlıklı bir araçta belli bir süre sonra kesilmesi lazım. bu bizim servislerin bilgisizliğinden olacak, ortada kronik bir sorun var ve gerçek çözüm yerine geçiştirme işler yapıyorlar. birda insanları afedersiniz enayi yerine koyuyorlar yok program güncellendi yok almanya bu konu üzerinde çalışma yapıyor. hepsi hikaye 1 yıl olmuş hala almanya çalışma yapıyor. opelin vurdumduymazlığı ve acizliği olsagerek.

bende az önce baktım ses kapıları açmamla vınn diye gelmeye başlıyor yaklaşık 30sn sonra susuyor.

bu bir sorunmudur arkadaşlar servise gidelim mi?

Arkadaşım sorunun mazot pompası basıncı ayar regulatör ventili olması lazım ismi orda arıza var garantin var iken götür servise veya başka servise baktır normal değil..belli basınctan sonra durması lazım

Ben bendekinin susmadığını yazmıştım fakat yaklaşık 40 sn. sonra susuyormuş; kontağı açıp CD devreye girene kadar susmadığı için böyle sanmıştım; Teybi komple kapatıp sonuna kadar dinledim, susuyormuş...Bu durumda mazot pompasının susmaması normal değil-miş.

Geri