Merak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mert_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selamlar;
Ben 2003 Corsa Club 1.2 16V aldım bir haftadır kullanmaya calısıyorum
merak ettiğim birkac konu var eger bilgilendirirseniz cok sevinirim
1-) Aracın faturasında fren sistemi ABS olarak gecmesine ragmen servis aracta ABS olmadıgını söyledi??
2-) Aracıma donanımsal veya software olarak ne tür eklentiler yaptırabilirim(örnegin alarm yok)
3-) Bu tür konularda hem bilgi hem hizmet verebilecek servis varmı İzmirde?
4-) Bu aractan kullanan arkadas varsa eger yakıt sarfiyatı konusunda bilgi ve tavsiyede bulunabilirmi?
5-) Aracı 25.000 Km de 15500 Tl ye aldım sizce fiyat nasıl
Yanıtlarınız için şimdiden cok tesekkurler arkadaslar:help:

1.) absnin olup olmadığını sizde anlayabilirsiniz. oda boş yolda kimseye zara vermeyecek şekilde frene biraz sert asılarak. abs olunca zaten pedal titriyo ve takır takır duruyo araba.

2.) izmirdeki servislerin hiçbirini sevmiyorum. özellikle egem i

diğer soruların yanıtı bende yok :)

fiyat olarak çok iyi almışınız bence.. bende 99 modeli var, bir kaç kere ölçtüm ve hemen hepsinde uzun yolda 150Ykr, şehir içinde 190Ykr hesabettim. Ama şehir içi kullanımı büyük vilayetlerde ki ile aynı olmuyor, buralarda trafik çok daha rahat.

kazasız belasız hayırlarla binin inşallah.

sağol yakuzz

kardeş sağol ya sabah sabah okuyunca yanıtını moral seviyem tavan yaptı yani:pon:

Abs?

selamlar;
Ama aracın faturasında"fren sistemi" karsısında ABS yazıyor? bir katakulli olabilirmi servise sordum on tarafta bir yer gösterdi ve "eger ABS olsa burda modulu olurdu" dedi:eek:benimde kafam karıştı inanın

rica ederim.

faturayı tanzim eden, opel anabayiimi? yani ilk sahinine verilen faturamı? Birde faturada ki motor ve şasi noları tutuyorsa yani yanlış araç vermemişlerse :) hatalı yazım olmuş olabilir.

ABS olsa iyi olur ama yoksa da dert edindiğinize değmez. Sürüşü son derece keyifli arabalar bunlar. Hele ışıklarda millete kafa atıp geçince 1,2 yazısına bakakalmaları ayrı bir keyif.

fatura istanbuldaki anabayiden,neyse bunu burda egemden acıklıga kavusturacagım artık sagol acıklamaların icin
bu arada sanki benim arabanın resmini koymussun:)cok tatlı yaw kerata adamın içinden cıkası gelmiyo valla:)

abs olması lazım ya o aracta

Geri