Merhaba Opelciler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serhan.d
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serhan.d

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Serhan Devrim

İstanbul Pendikte Yaşıyorum

Grafik tasarım 3d modelleme ile uğraşıyorum

2010 model bir opel corsa vardı ancak yaklaşık 5-6 ay oluyor arkadaşıma vermiştim aracımı maltepede e-5 te seyir halindeyken makasa girdi araçta 3 kişi vardı şoför koltuğunda oturan benim arkadaşımdı. Maltepe köprüsüne gelmeden toprak zemine çıkarak takla attı ve araçtan fırladı çünki emniyet kemeri takılı değildi araba üzerine düşerek can verdi. Şuan arabam yok uzun bir süre olmasında ben bu olaydan fazla etkilendim. Size bunu anlatmamın nedeni 4 teker üzerinde gidiyoruz ve emniyet kemeri kullanmıyoruz sizde insanlara acı yaşatmayın dikkatli araç kullanın.

Serkan bey hoşgeldiniz aramıza.. Öncelikle başınız sağolsun ve geçmiş olsun demek istiyorum.. Umarım bir daha böyle bir olay görmez ve yaşamazsınız.. Grafik ve 3D tasarımı görünce dikkatimi çekti. ben aslında web yazılımcıyım ama merak ve hobi olarak 3D ye başlamıştım bir ara güzel bir uğraş ve meslek.. :)

Hoşgeldiniz, başınız sağolsun. Naçizane tavsiyem araç kullanmayı bırakmayın, bu gibi travma sonrası araç kullanmayı tamamen bırakan kişiler tanıyorum. Doktorların tavsiyesi araç kullanmaya devam etmenizdir.

Geçmiş olsun, arkadaşınıza Allah rahmet eylesin. Anlattığınız üzücü olay emniyet kemerinin ne kadar önemli olduğunu anlatan çok önemli bir ders.

Serhan Devrim
24
İstanbul Pendikte Yaşıyorum
Grafik tasarım 3d modelleme ile uğraşıyorum

2010 model bir opel corsa vardı ancak yaklaşık 5-6 ay oluyor arkadaşıma vermiştim aracımı maltepede e-5 te seyir halindeyken makasa girdi araçta 3 kişi vardı şoför koltuğunda oturan benim arkadaşımdı. Maltepe köprüsüne gelmeden toprak zemine çıkarak takla attı ve araçtan fırladı çünki emniyet kemeri takılı değildi araba üzerine düşerek can verdi. Şuan arabam yok uzun bir süre olmasında ben bu olaydan fazla etkilendim. Size bunu anlatmamın nedeni 4 teker üzerinde gidiyoruz ve emniyet kemeri kullanmıyoruz sizde insanlara acı yaşatmayın dikkatli araç kullanın.
Aramıza hoşgeldiniz, yaşananlara çok üzüldüm, keşke dememek için her zaman tedbirli olmak ve kurallara uymak zorundayız.

Eminim 3 kişiden 2 si bayandı ve maktül belkide bayan arkadaşlara güç gösterisi yapmak istedi araçla makas atarak

Neyse ölenin arkasından konuşmak doğru değil , mekanı cennet olsun

Hoşgeldiniz

KESİNLİKLE EMNİYET KEMERİNİ TAKMADAN ARABAYI ÇALIŞTIRMAM.herkezde buna duyarlı olsa böyle üzücü olaylara şahit olmayız

Geri