Merhaba sevgili opel severler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan can787
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

can787

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar doğru konu başlığına mı yazıyorum bilmiyorum ama ben bu ay içinde yeni astra 1.3 cosmo almayı düşünüyorum ve en son Yeni astra 1.3 Cdti cosmo+cd600 için 58.000tl fiyat aldım. Sanırım bu forumda birçok 1.3cdti kullanıcısı var ve bu konuda en iyi yardım alabileceğim yerin burası oldugunu dusunuyorum. Sizce 58bin tl bir yeni astra icin değer mi? Sonuçta c segment bir araç. Yakıt tabiki onceliklerimden oldugu icin bu aracı dusunuyorum fakat bir çok tartışmayı okudum forumlardan 1.3 95hp için ve hiç de test etme fırsatım olmadı aracı fakat bayilerde içine 3-4 kere binmişliğim var ve gercekten heyecan verici bir araç. Eskiden 2003 model 1.3 benzinli hyundai accentim vardı ve Düşüncem acaba 58bintl verip performans rezilliği çekermiyim? Çok teşekkürler saygılar..

Ynt: Merhaba sevgili opel severler...

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
yakıt tabiki önceliklerimden  dedikten sonra performans rezilliği yaşarmıyım diye merak etmek büyük çelişki bence. daha önce de dizel araç kullanmışsınız. benzinli olduktan sonra hangi aracı kullanırsanız kullanın yakıt tüketimi size fazla gelecektir. ama hem yakıtı tasarruflu kullansın hemde performansı iyi olsun derseniz bende size sadece, yok öyle bir dünya diyebilirim...

Aslında var ama o motorlar astra ile Türkiye ye gelmiyor , şu insignia daki 2.0 biturbo dizel motor bence mükemmel  :)

ben 1.3 dizel kullanıyorum 1 yıldır gayette memnunum ve benim için tatminkar bir araç
beklentilerimle birebir örtüşen bir araç, hiç sıkıntı yaşamadım
önemli olan sizin beklentiniz nedir? bunu öğrenmek için aracı test edin mutlaka almadan önce
aslında düzenlenen buluşmalardan birine katılsaydınız çok rahat test etme imkanı bulurdunuz..

not: profilinizden yaş ve yer bilgilerini güncelleyiniz..

ben 1.4 t kullanıyorum. aracı almadan önce 1.3 ecoflex deneme imkanım olmuştu. acıkcası performans aracı degil ama o kadar da aman aman hantal bir arac degil. 2. viteste arac tamamen kendini buluyor ve hızlanma tatmin edici bir durum. yakıt durumuna göre rahatlıkla tercih edilebilecek bir araç. ben aracın anlık hızlanma tepkilerinden memnun kalmadığım  için, bir yılda ortalama 10000 km yaptıgım için 1.4 t sectim. şu anda da memnunum aractan. Sizde önceliklerinize göre tercih yaparsanız pişman olmazsınız.  aracın motor dışındaki diger tüm donanımları olsun, yol tutuş ,konfor acısından bu sınıfta bu aractan iyisi de  kesinlikle yok bence

Bence keske dememek icin once araci bi sekilde test edin kararinizi ona gore verin. Performans kisiden kisiye degisir cunku.

Ben 1.4T Active Select kullanıyorum, İzmir'de yakın bir dostumun 1.3'ünü de test etme şansı buldum geçenlerde, performans konusunda rezillik yaşatmayacağı garanti, birlikte kalkış ve rolling'ler yaptık, ne arkamda bir nokta oldu, ne tozlarımda boğuldu. Elbette benzinlinin yüksek devirleri avantaj sağlıyor ve öne geçiriyor güzelce ama dizelde benzin istasyonunda o farkı kapatıyor. (:

Yakıt sizin için önemli bir husussa 1.3 sizi mutsuz etmeyecektir emin olun. (:

GNSpower link' Alıntı:
Ben 1.4T Active Select kullanıyorum, İzmir'de yakın bir dostumun 1.3'ünü de test etme şansı buldum geçenlerde, performans konusunda rezillik yaşatmayacağı garanti, birlikte kalkış ve rolling'ler yaptık, ne arkamda bir nokta oldu, ne tozlarımda boğuldu. Elbette benzinlinin yüksek devirleri avantaj sağlıyor ve öne geçiriyor güzelce ama dizelde benzin istasyonunda o farkı kapatıyor. (:

Yakıt sizin için önemli bir husussa 1.3 sizi mutsuz etmeyecektir emin olun. (:
Kimin bu araç :)

Sayın Can787, 1.3 kullanıcısı olarak, aracı almadan önce benimde bazı negatif yorumları okuduktan sonra kaygılarım olmuştu. Almamda da en büyük etken Hakan Bey'in objektif yorumları olmuştur.  thnxx
Aracı aldım alalı 9 ay geçti ve bugüne kadar beni üzen bir durumla karşı karşıya kalmadım.  şehirlerarası birçok defa da kullandım, zorda kaldığım herhangi bir pozisyon da olmadı. 1 depo ile İzmir-Ankara-İzmir yapmak, insanın yüzünde hoş bir tebessüme neden oluyor.  :-\ şimdi iyi ki almışım diyorum aracımı. Kendi adıma kesinlikle tavsiye ederim, karar vermeden önce de test etmeye çalışın mutlaka...

Geri