Merhaba Yeni Ailem ;)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Boss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Boss

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
S.a arkadaslar araniza yeni katildim,arabamda bana yeni katildi :) astra h hd aldim 1 ay once 2005 1.6 twinport gri,sizlerden ogrenicegim cok sey var,beni buralarda cok goruceksiniz,insallah sikinti verip basinizi sisirmem :) kisaca kendimi tanitiyim,cepten yaziyom zor oluyor :) Ekrem Demir yas:29 bucuk istanbul basaksehir 1.etapta oturuyorum burda esnafim oyuncak ve hediyelik esya uzerine,aslen konyaliyim :) gorusmek tanismak dilegiyle sevgiyle kalin... Herkeze kazasiz belasiz surusler...

Hosbuldum ern forumu bir coziyim orayida bulucam insallah :)

hoşgeldiniz
erenin imzasından tıklayarak garaja park edebilirsin:)

Hosbuldum senem.. Gordum imzanda ern,pc den daha rahat bakarim yarin,ilginize tesekkurler

hoşgeliniz

Hoşgeldiniz faydalı forumlar gerçekten insan bırakamıyor forumu bir ara kapanmıştı nasıl canım sıkılmıştı inanamıyorum:)

Hosbuldum dark,forum oyledir,alistinmi birakamazsin,bu seneye kadar 2005 ten beri bir forumda yoneticilik yapmistim online oyunlar uzerine,gercekten muhabbetler cok guzel oluyor,hele o bulusmalar yokmu :) super gecerdi :) artik yaslandim hala yonetimdeyimde ilgilenemiyorum,artik isimize vakit ayiriyoruz :)

hoşgeldiniz,aracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim...

Geri