Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan istman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

istman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam Arkadaşlar. İsmim Emrah, Mersin'liyim. İstanbul Suadiye'de yaşıyorum. Yaş 38. Annem Mersin'de 15 yıldır Opel Astra GLS kullanıyordu, buraya taşınmasıyla bir kaç güne emektarı elden çıkarıp Corsa Enjoy Active 1.4 Manuel sahibi olacağız hayırlısıyla. Aracı %99 ben kullanacağım. Umarım burada güzel paylaşımlarımız olur.
Herkese sevgiler saygılar.

Hoşgeldiniz bende 24 yaşındayım 21 yıldır mersinde yaşıyorum doğduğumdan ilk üç yaşına kadar istanbulda yaşadık sonra mersine taşındık sülalecek :D Burayı çok bozdular ama eski tadı tuzu kalmadı artık nerede o 200.000 nüfusluk şehir nerede şimdi 1.500.000 nüfusluk şehir

Bu arada madem corsa alacaksın benim aracın renginden almanı tavsiye ederim :rakir: sonra modifiye konusunda sana yardımcı olurum veya benim aracın resimlerine bakıp modifiye yapabilirsin

Selam Arkadaşlar. İsmim Emrah, Mersin'liyim. İstanbul Suadiye'de yaşıyorum. Yaş 38. Annem Mersin'de 15 yıldır Opel Astra GLS kullanıyordu, buraya taşınmasıyla bir kaç güne emektarı elden çıkarıp Corsa Enjoy Active 1.4 Manuel sahibi olacağız hayırlısıyla. Aracı %99 ben kullanacağım. Umarım burada güzel paylaşımlarımız olur.
Herkese sevgiler saygılar.

Aramıza hoşgeldiniz.

Geri